• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.06.2020

20:36

POTPISALA JE UGOVOR, ZA VELIKI HONORAR?! Janjuševa ŽENA ULAZI U ZADRUGU DA IM ZAGORČA ŽIVOT - ne želi da bude U SENCI?!

Rijaliti

POTPISALA JE UGOVOR, ZA VELIKI HONORAR?! Janjuševa ŽENA ULAZI U ZADRUGU DA IM ZAGORČA ŽIVOT - ne želi da bude U SENCI?!

Podeli vest

Ovome se sigurno nije nadao.

Region skoro svakodnevno potresa veza oženjenog Marka Janjuševića i Maje Marinković. Njihova ljubav nanosi bol kako Majinoj porodici, a tako i Janjuševoj. 

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Kako se navodi, Janjuša uskoro očekuje neprijatno iznenađenje jer se njegova supruga Ena sprema da uđe na imanje u Šimanovcima da raskrinka njega i Marinkovićevu.

Foto: printscreen instagram/mali_janjus

Kako se navodno saznaje, Janjuševa žena dobila je ponudu koja se ne odbija i spremna je da pred svetom otvori dušu i otkrije sve greške supruga-preljubnika, koje je imao do sada.

"UMRLA JE..." Zadrugarka imala SMRT U PORODICI - potpuno SLOMLJENA, GRCA U SUZAMA, JECA! Mnogo ju je volela... ŠOK (VIDEO)

- Ena je porodična žena. Ona je uvek bila u senci Janjuša, gajila je ćerkicu Krunu i živela kako on kaže. On se kleo u bolji život, obećavao kule i gradove. Onda je rekao da je ulazak u rijaliti način da im obezbedi sve što nisu imale do sada. I, šta je uradio? Ušao je pred kamere i sj*bao im život. Umesto lepog života, naneo im je sramotu, od koje ne mogu na ulicu da izađu. Kruna je već velika, zna sve. Zna da je tata preljubnik. Da vara mamu sa nekom silikonskom tetom, koja se ljubaka sa njenim tatom - kaže izvor. 

Foto: Printscreen You Tube

SRAM VAS BILO! Kija URNISALA Janjuša ZBOG PREVARE, on PROPAO U ZEMLJU, pokušao da joj se suprotstavi, nastao HAOS! (VIDEO)

- Ona će napraviti haos. Javno će da je osramoti za vek vekova, tako da joj više neće pasti na pamet da pogleda oženjeno muško. Ipak, ovoga puta Ena je rešila da nazad nema. Njoj neradnik više ne treba. Dosta ga je trpela. Propali košarkaš i čovek koji je umesto poštenog rada odabrao da zaradi pare na konto porodične sramote i blama. Neće uzeti ni dinara od njega, ali je potpisala odličan honorar. Samo, nije joj to važno. Ona ulazi sa ciljem da zagorča život Maji i Janjušu, koji su je obrukali pred celim svetom - završava navodno izvor.

Enin ulazak se očekuje svakoga dana, a to će se desiti kada se svi najmanje budu nadali. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija