• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2020

18:21

GRCALA U SUZAMA! Potresan rastanak LUNE ĐOGANI sa Markom - NA KAPIJI MU PORUČILA OVO! Anabela POTRČALA za njom!

Rijaliti

GRCALA U SUZAMA! Potresan rastanak LUNE ĐOGANI sa Markom - NA KAPIJI MU PORUČILA OVO! Anabela POTRČALA za njom!

Podeli vest

Pozdravila se sa njima!

Brat Lune Đogani, Adam Đogani je otkrio da će njegova sestra napustiti Zadrugu u kojoj boravi kao gost 30. juna.

STIGLI PO LUNU U ŠIMANOVCE! Napušta Zadrugu! EKSLUZIVNO ZA INFORMER.RS - Evo ko je DOČEKAO i šta se DEŠAVA ispred Zadruge!

Foto: Printscreen You Tube

LUNA NAPUŠTA ZADRUGU 3! Bila je GOST OVE SEZONE, a sada je spakovala kofere i ODLAZI! Ostavlja Marka, Anabelu i Gagija (FOTO)

Mediji su došlo do saznanja da će ona danas posle 18 časova napustiti imanje, a Drvo mudrosti je pozvali Đoganijevu u Rajski vrt kako bi popričali pre njenog odlaska. Drvo joj je reklo da krene da se pakuje, a onda je počela da se grli sa Markom, Anabelom, Gagijem i ostalim dragim zadrugarima.

Foto: Printscreen You Tube

- Vidimo se Drvo nekom drugom prilikom - rekla je Luna u suzama, a onda se u suzama pozdravila sa Markom Miljkovićem, a posle i sa Anabelom. Veliki šef je za sam kraj pustio njenu pesmu ''Deveti krug'' kako bi je ispratili.

 

- Budi dobar, volim te - rekla je Luna Marku na samom izlasku.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija