• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2020

17:32

LUNA VODI RAT SA ANABELINIM FANOVIMA! Morala je da se OGLASI - Isplivao KOMPROMITUJUĆI snimak o kojem je REKLA OVO!

Rijaliti

LUNA VODI RAT SA ANABELINIM FANOVIMA! Morala je da se OGLASI - Isplivao KOMPROMITUJUĆI snimak o kojem je REKLA OVO!

Podeli vest

Šok!

Pevačica i rijaliti pobednica Zadruge, Luna Đogani je napustila 30. juna rijaliti, a protekla dva dana je iskoristila kako bi se vratila u ''normalu'' posle mnogih meseci provedenih u Beloj kući.

UMRO JE... Zadrugarka SLOMLJENA od TUGE - Vodio je TEŠKU BORBU protiv KORONE! ''Ti si naša duša''! (FOTO)

Foto: printscreen instagram

Ona je okačila na društvenim mrežama kako je protekao susret sa njenim psima, emotivne trenutke susreta sa sestrom, tetkom, prijateljima.

DEVOJKAMA ĆE PASTI VILICE! Brajini sinovi su kao MANEKENI VISOKE MODE! Luku mešaju sa OVIM HOLIVUDSKIM GLUMCEM, dok Mateja...

Ipak, danas se oglasila na Instagramu, sa ne tako pozitivnim stavom. Naime, Anabelina podrška ju je tagovala na objavi na kojoj se po svemu sudeći čuje Luna u pozadini, a tiče se njene navodne posete Gastozu. Čim je to Đoganijeva videla okačila je stori uz komentar:

Foto: printscreen instagram

-  Šta da kažem za ljude koji pakuju i nameštaju detetu osobe koje podržavaju. Žao mi vas je. Ovo demantujem zbog sebe jer ste smešni i dosadni. Pozz - napisala je Luna

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 3 godine

Evo kako joj zagorcavaju zivot...i tako vec godinu dana...stalno je pod pritiskom i kako posle da bude jaka kad je sa svih strana unistavaju...a ove je urnisu jer zele da upravljaju njenim zivotom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17