• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2020

09:38

(VIDEO) DRAGANE I JELENE SE SEĆA, A LUNE NIKAKO! Miljković se setio BIŠIH SIMPATIJA, a EVO šta je ZABORAVIO samo dva dana ranije!

Rijaliti

(VIDEO) DRAGANE I JELENE SE SEĆA, A LUNE NIKAKO! Miljković se setio BIŠIH SIMPATIJA, a EVO šta je ZABORAVIO samo dva dana ranije!

Podeli vest

Marko Miljković sedeo je sa Erminom Pašović i Gagijem Đoganijem na ekonomskom dvorištu, te su zajedno uživali u tišinu. Kako su ušli u finalnu nedelju, večeras je imanje napustilo čak dva zadrugara i to Dragana Mitar i Branislav Radonić Brendon

Miljković je imao potrebu da prokomentariše koliko puta su podignute pojedine zadrugarke, i to baš one sa kojima je ili imao ljubavnu aferu, ili su ga bar dovodili u istu. Podsetimo, Dragana je bila zadrugarka kojoj je Miljković otvoreno izjavljivao simpatije, dok je sa Jelenom Pešić imao ljubavnu priču o kojoj se i danas polemiše. Sa druge strane Tara Simov je takođe zadrugarka koja je dovođena u romansu sa Markom, ali je vrlo brzo na tu temu stavljena tačka. 

(VIDEO) ŠOK! MAJA DOŽIVELA HISTERIČNI NAPAD ZBOG JANJUŠA! Napravila KRŠ I LOM na imanju, bacala šta je stigla, a onda se VALJALA po zemlji!

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još ČETIRI DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Draganu su drugi put digli večeras? I Taru? Tara i Pešićka neće skoro - prokomentarisao je Miljković.

- Da, Tara i Pešićka - dodala je Ermina.

Ovo je vrlo zanimljivo da se Miljković setio, budući da se tokom naticanja u ,,Karaoke obračunu" nije setio reči koje je uputio Luni Đogani, nakon što mu je Bane Čolak preneo njenu poruku. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija