• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs, Informer.rs

08.07.2020

17:00

Anabela se JAVNO IZVINILA KIJI I SLOBI, a nakon sinoćnog SKANDALA oglasila se Kija, samo jedno ima da poruči!

Rijaliti

Anabela se JAVNO IZVINILA KIJI I SLOBI, a nakon sinoćnog SKANDALA oglasila se Kija, samo jedno ima da poruči!

Podeli vest

Pevačica je preokupirana drugim stvarima.

Na sinoćnoj žurki, zadrugare je zabavljao bivši zadrugar i Pinkova zvezda Sloba Radanović. Zbog ranijih dešavanje, a o čemu se i dan danas priča, svi su čekali da vide kako će na Slobin dolazak reagovati Anabela Atijas, Gagi Đogani i Marko Miljković.

MRKA NAGRADIO BEKUTU TRETMANOM ZA LICE! Pevačica nikada nije išla na estetske korekcije, pogledajte kako BOGOVSKI IZGLEDA! (FOTO+VIDEO)

I dok su Miljković i Đogani bili po strani, Anabela nije mogla da izdrži već je prišla Slobi da mu se izvini zbog svega. Podsetimo, Anabela je već svoje izvinjenje dala i Kiji Kockar, zbog celokupne afere između Kije, Slobe i Lune Đogani, a sada je to uradila i sa pevačem.

Foto: printscreen

(VIDEO) ŠOK U EMISIJI UŽIVO! Dok je Luna Đogani pričala o muzičkoj KARIJERI, Darko Lazić NIJE IZDRŽAO, pa URADIO OVO!

Kockareva je na "Zadrugoviziji" rekla Anabeli da ne treba da se izvini njoj, već njenoj majci i Bogu, te da, a evo kako reaguje na pevačicin potez od sinoć.

- Izvini, nisam gledala. Niti me to zanima. Važnije stvari se dešavaju trenutno u našoj zemlji -poručila je kratko i jasno Kija.

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija