• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

09.07.2020

15:25

(FOTO) TOMA I NADEŽDA IZVELI SINA IZ BOLNICE POSLE ČETIRI MESECA! Panić se odmah oglasio, a ovo je njihova PRVA FOTOGRAFIJA SA BEBOM!

Rijaliti

(FOTO) TOMA I NADEŽDA IZVELI SINA IZ BOLNICE POSLE ČETIRI MESECA! Panić se odmah oglasio, a ovo je njihova PRVA FOTOGRAFIJA SA BEBOM!

Podeli vest

Bivši učesnici ''Zadurge, pevačica Nadežda Biljić i maneken Toma Panić postali su roditeji 12. marta ove godine, ali je njihov sin Longo zadržan u bolnici, budući da je rođen dva meseca pre termina

Panić je sada na društvenoj mreži Instagram podelio lepe vesti. Oni su konačno, posle četiri meseca izveli njihovog naslednika iz bolnice, i sada su svo troje na okupu. Toma je na svom profilu na Instagramu podelio i njihovu prvu zajedinčku fotografiju sa malenim Longom.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Još DVA DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

SKANDALOZNO! MARKO BRUTALNO NAPAO SLOBU: On je agresivac, Lunu bi UBIO OD BATINA, video sam kako...

- Evo radosti! Dragi moji, mi smo super i kod kuće smo, nismo želeli da obavestimo nikog, a razlog je epidemija, nadam se da nas razumete. Živeli i živela Srbija! PS Prijatelji će biti naknadno obavešteni o svemu - poručio je ponosni tata putem društvene mreže Instagram.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija