• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2020

13:53

OSTAVITE LUNU NA MIRU, UBIĆETE JE! Gastoz konačno OTKRIO šta je Đoganijeva radila KOD NJEGA U STANU!

Rijaliti

OSTAVITE LUNU NA MIRU, UBIĆETE JE! Gastoz konačno OTKRIO šta je Đoganijeva radila KOD NJEGA U STANU!

Podeli vest

Nenad Sinđelić Gastoz, posle priča da je bio sa Lunom Đogani koje su uticale na njen odnos sa Markom, otkrio je šta misli o Luni i svemu što se šuška o njima

 - Stalno je dolazilo do mene kada me spominju u "Zadruzi". Ma koje su to gluposti oko mene i Lune, nije bila ona kod mene u stanu onako kako vi to zamišljate, ali naravno da je bila i to ne sama nego sa Đeksonom. Čuo sam i neke priče za pominjanje nekog toaleta pa me zanima gde su ti snimci?! Meni je žao ljudi, vi ćete da ubijete tu devojku sa ovim pričama i ludostima, stvarno mi je žao -  rekao je Gastoz u "Detoxic".

(VIDEO) LUNI SAM KRIVA ŠTO ME ON OMALOVAŽAVA! Anabela ne prestaje da se žali na Miljkovića: Uvek će da je ubedi da sam ja ZLO!

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Još DVA DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 3 godine

Dosta si ti lose pricao,Luna treba da te pljune.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija