• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2020

23:00

LUNA ZA MARKA SPREMILA IZNENAĐENJE! Ona je uzela nova kola, sada i I NJEGA ČEKA BMW! Objavljena slika, SVE JE SPREMNO (FOTO)

Rijaliti

LUNA ZA MARKA SPREMILA IZNENAĐENJE! Ona je uzela nova kola, sada i I NJEGA ČEKA BMW! Objavljena slika, SVE JE SPREMNO (FOTO)

Podeli vest

Wow!

Finale treće sezone "Zadruge" je sutra! Mnogi ne mogu da dočekaju da vide ko će osvojiti prvo mesto i vrednih 50.000 evra.

Mi smo napravili anketu, a ko je vaš favorit pokažite nam OVDE.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Još DVA DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Jedan od favorita sudeći po grupama i glasanjima je definitivno Marko Miljković, dečko Lune Đogani, koja je takođe bila učesnik "Zadruge 3", ali samo kao gost.

Foto: TV Pink printscreen

Ona svakog dana ističe da jedva čeka da njen dragi izađe, a sada su pokazali i šta ga čeka napolju!

Pavle Jovanović je objavio sliku crnog BMW-a i napisao:

PRED UŽIVO UKLJUČENJE! PROCURELA SLIKA IZ STUDIJA - BIVŠI NA OKUPU! Pogledajte KO JE SVE U ŠIMANOVCIMA (FOTO)

- Lepi Ćomi spreman za sutra - napisao je on, a svima je poznato da se Markov auto zove baš tako.

Podsećanja radi, Luna je takođe kupila novi automobil marke BMW, samo u beloj boji, sve pogledajte u galeriji ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija