• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

11.07.2020

09:06

ŠOK! MARKO SE ŽENI LUNOM, ANABELA BEŽI IZ SRBIJE! Učesnici Zadruge otkrili šta će raditi POSLE RIJALITIJA

Rijaliti

ŠOK! MARKO SE ŽENI LUNOM, ANABELA BEŽI IZ SRBIJE! Učesnici Zadruge otkrili šta će raditi POSLE RIJALITIJA

Podeli vest

Učesnici "Zadruge 3" otkrili su šta će raditi posle 10 meseci provedenih u rijalitiju. Najveći favoriti za pobedu Marko Miljković i Anabela Atijas ne žele više očima da se vide! Di-džej iz Brusa planira da se oženi Lunom Đogani, a njena majka Anabela je toliko ljuta na njih da je odlučila da napusti Srbiju!

- Oženiću se Lunom! Nekoliko puta sam želeo da je zaprosim u rijalitiju, ali mi se nije dalo, pa ću sad to da učinim! Preselićemo se u stan u Zemunu, koji ću da kupim od honorara iz "Zadruge". Zatim ću na svoj rođendan, 30. septembra, da otvorim kafić. Imaću Lunu, stan i posao i ništa mi više ne treba! - rekao je Marko i dodao da se nikad neće pomiriti sa Luninom majkom:

VIDEO) HITNA DISKVALIFIKACIJA?! SKANDAL NA IMANJU, svađa preljubnika ESKALIRALA - Maja udarila Janjuša PESNICOM U GLAVU, gađali se stvarima, zadrugari ih RAZDVAJALI!

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Još DVA DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Na zanima me ta žena! Ona treba mene da moli za oproštaj, a ne ja nju!

Foto: Printscreen You Tube

Gagi ne zna šta će

Ovo je toliko iznerviralo Atijasovu da je počela da plače i cepa Markovu i ćerkinu posteljinu! Denserka nikako ne podržava njihovu vezu i planira da se zbog njih povuče iz javnosti!

- Luna je gnjida jer mu dozvoljava da me vređa! Dok je sa njim, u kuću joj neću kročiti! O kakvoj svadbi on priča?! Šutnuće je čim pobedi ovde! Neću više da trpim njihovo maltretiranje, otići ću kod majke u Švedsku, Luna me nikad više neće videti! Muka mi je i od javne scene, samo ću da nestanem! - vikala je Anabela.

Foto: printscreen/tvpink

Jelena postaje voditeljka

Jelena Pešić ostaće upamćena kao učesnica "Zadruge 3" koja nije imala nijedan skandal. Možda se baš zato lepoj crnki smeši voditeljska karijera!

- Dogovorila sam da posle rijalitija vodim emisiju na jednoj televiziji. Neću ništa da pričam o tome da se ne izjalovi - kazala je Jelena.

Za razliku od njih, Gagi Đogani nema konkretne planove, osim da od honorara plati školovanje mlađoj ćerki Nini, koja pohađa privatnu gimnaziju.

50
hiljada evra dobija pobednik "Zadruge"

Mensur ide u "Zadrugu 4"

Novac koji su zaradile u rijalitiju starlete hoće da ulože u - pevačku karijeru! Mina Vrbaški, Tara Simov i Maja Marinković najavile su da će snimati pesme.

- Oduvek sam želela da budem pevačica! Snimaću pesme i spotove, sigurna sam da ću imati tezge. Ma napraviću haos na estradi! - rekla je Maja, dok njen ljubavnik Marko Janjušević Janjuš danima smišlja kako da se vrati ženi, koju je varao pred kamerama Pinka:

Foto: TV Pink printscreen

- Sav honorar od "Zadruge" daću supruzi Eni i ćerki Kruni! Žao mi je što sam zamenio bisere za blato! Vratiću se ženi ako hoće da me primi nazad.

Među favoritima za prvo mesto izdvojio se i Crnogorac Mensur Ajdarpašić, koji je rešio da nastavi rijaliti karijeru, pa će u septembru ući u "Zadrugu 4". Favorit je i Hrvatica Iva Grgurić, koja planira da ostane - starleta!

- Jedva čekam da me Ana Korać odvede kod njenog plastičnog hirurga u Istanbul. Moram da sredim neke stvari na licu - poručila je Iva.

Foto: TV Pink printscreen

I Edo odustao od ljubavnice

Edo Fetić više nije u trci za pobedu - u četvrtak uveče izbačen je iz "Zadruge". Iako ga je u studiju dočekala ljubavnica Dragana Mitar, on se odmah uputio u Novi Pazar kod žene Zilhe!

- Mnogo sam se uželeo kuće i dece - rekao je Fetić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59