• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.07.2020

13:05

USLEDIO ŠOK NAKON SVAĐE JANJUŠA I MAJE! Zadrugar u SUZAMA - ona OČAJNA! "Možda voli ženu, možda hoće da joj se vrati..." (VIDEO)

Rijaliti

USLEDIO ŠOK NAKON SVAĐE JANJUŠA I MAJE! Zadrugar u SUZAMA - ona OČAJNA! "Možda voli ženu, možda hoće da joj se vrati..." (VIDEO)

Podeli vest

Nije im lako!

Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković i ove noći imali su žestoku svađu te su prespavali odvojeno, on u pabu, ona u spavaćoj sobi, a kada su se probudili nakon svađe, usledio je šok.

Foto: TV Pink printscreen

(VIDEO) HITNA DISKVALIFIKACIJA?! SKANDAL NA IMANJU, svađa preljubnika ESKALIRALA - Maja udarila Janjuša PESNICOM U GLAVU, gađali se stvarima, zadrugari ih RAZDVAJALI!

 

Naime, Veliki šef budio je superfinaliste muzikom, a pesme narodne muzike u srce su pogađaje Janjuša koji se rasplakao.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

ŠOK! MARKO SE ŽENI LUNOM, ANABELA BEŽI IZ SRBIJE! Učesnici Zadruge otkrili šta će raditi POSLE RIJALITIJA

 

Maja je takođe bila snuždena i očajna zbog svađa sa Janjušem.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Ideš kući, 'ajde! Ne znam šta mu je, možda voli ženu, možda hoće da joj se vrati - rekao je Bora Maji koja je bila zbunjena i tražila je odgovore.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija