• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs, Informer.rs

12.07.2020

02:33

''MRŽNJU PREBACUJE NA NAS'' Gagijeva sestra NAĐA skinula MASKU ANABELI uoči superfinala - Atijasova će BURNO REAGOVATI na njene reči!

Rijaliti

''MRŽNJU PREBACUJE NA NAS'' Gagijeva sestra NAĐA skinula MASKU ANABELI uoči superfinala - Atijasova će BURNO REAGOVATI na njene reči!

Podeli vest

Rekla je sve što joj je bilo na duši!

Nađa Đogani bila je u superfinalnoj noći uz svog Gagija Đoganija, a ovom prilikom je rekla da bi najviše želela da Anabela ostavi na miru porodicu Đogani.

Foto: Printscreen You Tube

VELIKA DRAMA U STUDIJU! Janjuš STRAHUJE od susreta sa njom - NIJE EMA, A NI MAJA! Marinkovićeva OPLELA PO NJEMU

- Sami ste videli da nije tačno da je mrzimo, nikad mržnja nije postojala. Verovatno svoju mržnju, bes prebaci na nas. Mi smo uvek bili u dobrim odnosima. Odakle joj sad sve da iznosi da se mi svađamo, da mrzimo nju, to je laž. Što Adam kaže, svoje nezadovoljstvo pokazuje na ovaj način. Ona je ušla da joj bude lakše, ali ne vidim da joj je lakše. Okej, ušla je, rekla šta je imala, ali neka bude zdrava. Ali ona je još gore. Ono što je uradila, svađa, ono stvarno treba da ide na lečenje, što pre da ide. Ona je rizična za svoju decu i za okolinu - rekla je Gagijeva sestra Nađa. 

''BOLJE DA RADI KAO KOZMETIČARKA...'' Majke Ive Grgurić došla u ŠIMANOVCE - Van kamera PROGOVORILA O MARINKU...

Foto: Printscreen You Tube

- Nina je razočarana, ja sam to već rekao, ona je zamolila majku da ne udari Gagija i da ga povređuje, a ona je rekla: "Ništa ti ne obećavam". Njoj je bio cilj da izbaci Gagija. Ali nije mi jasno, rade za svoje dete. Gagi radi za Ninu, Luna se osamostalila, pomoći će i njoj, ali ušli su zbog Nine i ona ga provocira da ga diskvalifikuje, to ne razumem, hoćeš da ga uvedeš u dugove, da plaća kaznu, a radite za istu osobu - rekao je Adam koji je bio pored nje.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Parmak

pre 3 godine

Gagi je za Anabelu institucija. Tog coveka treba pozdraviti i Anabela moze mnoge svari da nauci od Gagija. Gdje Gagi bio usao i kako se izvukao to treba da bude primjer za sve one koji se nadju u takvoj situaciji. Ovo sto je pokazao u zadrugi to je pravi Gagi. A pokazao je da je pristojan i dobar covek, i da nema u sebi nikakvog zla u odnosu na Anacelu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija