• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.07.2020

03:30

Jelena Pešić DOLAZI NA OTVARANJE MILJKOVIĆEVOG KAFIĆA U LJUBIČASTOJ HALJINI, a onda otišla kod Lune, pa uradila OVO! (FOTO)

Rijaliti

Jelena Pešić DOLAZI NA OTVARANJE MILJKOVIĆEVOG KAFIĆA U LJUBIČASTOJ HALJINI, a onda otišla kod Lune, pa uradila OVO! (FOTO)

Podeli vest

Pešićeva ne veruje u ljubav Đoganijeve i Marka.

Jelena Pešić je osvojila visoko 7. mesto u spektakularnom superfinalu "Zadruge 3", a po izlasku je priznala da će doći na otvaranje kafića Marka Miljkovića u ljubičastoj haljini. 

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! DANAS JE FINALE - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Foto: Printscreen You Tube

-  Marko mi je rekao da mi čestita, ja sam rekla hvala, to je ljudski, isto tako bih ja njemu pružila ruku. Ukoliko me bude Marko pozvao na otvaranje tog njegovog kafića, ja ću otići u ljubičastoj haljini. Ja stvarno osećam Markovo poštovanje, tako i on moje, sigurna sam da o meni misli dobro i da poštuje to što radim. Pred kraj smo se svi pogubili, ali sam sigurna da on mene poštuje. Deo sam iznela u trenutku kad su oni bili u najvećim svađama, ja sam rekla da im ne vidim svetlu budućnost, a ono što mislim zadržaću za sebe. Ja i Lunu i Marku želim svu sreću da me razuvere, ali kad sam gledala one situacije sam rekla da nema šanse da ovo uspe - rekla je Pešićeva u intervjuu sa Milanom Miloševićem. 

MIRKO ŠIJAN U ZADRUZI! Šopićeva morala da se BORI SA Karićevim drugom za ZAGRLJAJ, AU - pogledajte ovo!

Njoj su zatim prišili brat i sestre. Kada je ušla u studio Jelena se poljubila i sa Lunom Đogani. Nakon toga je Jovana Tomić Matora prišla Pešićevoj i prenela joj poljupce od Nenada Sinđelića Gastoza. 

Foto: TV Pink printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija