• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

12.07.2020

13:41

MENSUROVI FANOVI KUPILI 2.000 SIM KARTICA?! Sve su organizovali pred samo finale "Zadruge 3", a onda je usledio ŠOK?!

Rijaliti

MENSUROVI FANOVI KUPILI 2.000 SIM KARTICA?! Sve su organizovali pred samo finale "Zadruge 3", a onda je usledio ŠOK?!

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao!

Rijaliti igrač Mensur Ajdarpašić važio je za jednog od glavnih favorita u "Zadruzi 3", a njegovi glasači su navodno dobro organizovali glasanje.

Ipak, to Mensuru nije obezbedilo pobedu, već je završio na trećem mestu, dok je trijumfovala Iva Grgurić.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Mensur je, prema vlastitom priznaju, ušao u "Zadrugu 3" kao najveći fan rijaliti programa. Nije krio da je pratio sve sezone "Farme" i "Zadruge", i osim što je dobro razradio taktiku svog učešća, imao je i jasnu sliku kakav tačno psihološki profil ličnosti pobeđuje u ovakvim formatima. Nije se libio da iskaže svoj stav i da u svakoj čorbi bude mirođija, a to je publika kod njega prepoznala kao kvalitet. Osim toga, njegova veza s Minom bila je veoma turbulentna, ali je sa njom ipak ostao da kraja - priča izvor i dodaje da zbog toga nije slučajno što je Mensur iz svakog duela sa zadrugarima izlazio kao ubedljivi pobednik.

MENSUR U NJENOM KREVETU NAKON ZADRUGE! Isplivala FOTKA iz spavaće sobe! Evo sa kim je Ajdarpašić proveo NOĆ! (FOTO)

- Svaki put kada je bio nominovan za izbacivanje Mesnur je dobijao veliki procenat podrške publike. To mu je davalo vetar u leđa, a kako je rijaliti odmicao, tako je imao veću podršku, pa je u jednom trenutku imao više od 20 fan grupa na društvenim mrežama. Jedna od njih se čak i organizovala pred finale i uložila dosta novca u glasanje za Mensura - priča dalje izvor.

Foto: TV Pink printscreen

- Najpre su kupili 2.000 SIM kartica, čija je jedina namena bila da ih upotrebe u finalnoj noći. Sa svake kartice poslali su maksimalni broj SMS-ova, a na kraju ih je sve koštalo 5.000 evra. Osim toga, napravili su i dodatne fan stranice na raznim društvenim mrežama i konstantno pozivali publiku da glasa za Mensura. Zahvaljujući toj podršci, Mesnur je i imao dobar plasman u finalu - kaže izvor.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija