• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

12.07.2020

14:12

''KOLATERALNA SAM ŠTETA OVE ZADRUGE!'' Orozović se OGLASIO - Nije štedeo NIKOG, LJUT na zadrugare, a sa IVANOM KRUNIĆ je...

Rijaliti

''KOLATERALNA SAM ŠTETA OVE ZADRUGE!'' Orozović se OGLASIO - Nije štedeo NIKOG, LJUT na zadrugare, a sa IVANOM KRUNIĆ je...

Podeli vest

Oglasio se za naš portal!

Jedno od iznenađenja treće sezone je svakako Nikola Orozović. On je prema mišljenju mnogih zadrugara trebalo da napusti rijaliti odavno, ali publika je videla u njemu nešto što se samo može uočiti putem malih ekrana. 

KAKAV DEBAKL - Drugoplasirani Marko Miljković JEDVA PODNEO PORAZ - Kiselo se NASMEJAO kad je IVA POBEDILA!

Foto: printscreen/tvpink

Ekipa portala Informer.rs je stupila u kontakt sa njim kako bi porazgovarali o mnogo čemu što mu se dogodilo unutar Bele kuće.

- Nisam spavao već 50 sati, ne mogu. Čitam sve po internetu. Nije mi bilo svejedno. Imam mnogo obaveza. Ne mogu da verujem da sam ja u očima ljudi bio super sve vreme, kakvo je ono nameštanje bilo. Generalno, učinjena je prava nepravda od strane zadrugara - rekao je Nikola za početak razgovora.

O PRIČI SA BRENDONOM KOJA JE OBELEŽILA RIJALITI

- Marko Đedović je najpodliji od svih, on je to pokrenuo. Mnogi su se sladili, Bora je na radiju to potencirao. Organizovan linč na mene, neću da budem skroman. Puštena je priča da sam akademski građanin i da sam član mense, tada je počeo haos. Bilo je zadrugara koji su me štitili kao na primer Ceca Kitić, Anabela dok se nismo posvađali, Ivana Krunić. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orozović Nikola ® (@orozovic_nikola) on Dec 11, 2018 at 10:02am PST

 

O MASIRANJU MUŠKARACA U ZADRUZI

- Ja sam masirao sve, pa i muškarce jer sam na taj način zarađivao. Čak je Gagi masirao Đedovića pa mu nikakvu priču nisu pravili. Nije mi jasno, baš sam se zabrinuo u jednom trenutku kako je mojima napolju.

O BRENDONU NAKON RIJALITIJA

- Makar se gađali i go*nima  on je njemu bio bitan kadar. Krivo mu je što sam dogurao dalje od njega. Meni je glupo što pričam o njemu, kad su me podigli sa njim u petak, poludeo je. Shvatio je da je napravio grešku. Nije mi se javljao, on se mene plaši. Ozbiljna se priča napravila bez pokrića.

ODNOS SA IVANOM KRUNIĆ JE MALO VIŠE OD PRIJATELJSTVA?

- Ja ne znam šta da kažem na to, nije bilo prilike da popričamo lepo. Sinoć smo se dugo grlili. Meni lično su neke stvari pomešane. Mogu da kažem da me ''radi''. Neću da lažem. Sigurno su mediji slikali kad smo se izdvojili, pa sam se pomerio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?❤ @ivanakrunic

A post shared by Orozović Nikola ® (@orozovic_nikola) on Jul 11, 2020 at 1:15pm PDT

 

O RAZNIM NAMEŠTENIM PRIČAMA OD STRANE ZADRUGARA

- Nameštali su me. Namerno se potencirala ta priča kad je Zadrugovizija, kao da Brendon meni peva. Gledaju mi u međunožje dok se svađam sa njim. Ja sam kolateralna šteta ove sezone. Iskreno mislim da je trebalo da uđem u superfinale. 

O IVINOJ POBEDI I MARKOVOM DEBAKLU

Bio sam donekle siguran da će da pobedi, a za Anabelu nisam očekivao. Mogu reći da Marko nije izgubio jer je bio bolji od Anebele i Mensura, a onda je tamo vodio rat sa njima. To je njegova pobeda - rekao je Nikola za kraj, a za ulazak u Zadrugu 4 je rekao da nije vreme da sada razmišlja o tome.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija