• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Gajić

13.07.2020

19:53

INFORMER PAPARACO! Uslikali smo MATEJU, POGLEDAJTE U ČIJEM DRUŠTVU! Pomirio se sa BIVŠOM?! BOMBA (FOTO)

Rijaliti

INFORMER PAPARACO! Uslikali smo MATEJU, POGLEDAJTE U ČIJEM DRUŠTVU! Pomirio se sa BIVŠOM?! BOMBA (FOTO)

Podeli vest

O njima ovih dana svi pričaju!

Zadrugari Tara Simov i Mateja Matijević završili su vezu malo pre izlaska iz rijalitija. Tačnije, Mateja je ostavio Taru, a napolju je saznao mnoge stvari koje mu se nisu dopale, a tiču se njegove bivše drage.

Ipak, oni su ostali u dobrim odnosima i nastavili su da se viđaju.

STANIJA I MAMA SE SKINULE U BIKINI! Pozirale u minijaturnom kupaćem - RIBE I PO, KAO DRUGARICE! Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Tako su današnji dan proveli u tržnom centru zajedno, a oboje su nosili maske. Ipak, finalistkinja "Zadruge 3" je u jednom trenutku pomerila masku i pokazala široki osmeh, koji ima uvek kada je pored Mateje.

Foto: instagram/tarasimov

Naš paparaco uslikao je Mateju, ali tada se već odvojio od Tare i našao sa drugom iz rijalitija, Milanom Petkovićem.

Oni su nastavili da šetaju i pazare po tržnom centru u centru grada, što možete pogledati na slikama ispod, a Matijević je sve vreme bio na telefonu.

A da li su se emocije prema Simovoj vratile i da li to znači da su ponovo zajedno, ostaje da saznamo.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija