• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

14.07.2020

11:18

ERMININ BIVŠI PROGOVORIO O NJENOJ LAŽNOJ TRUDNOĆI! "Sve je izmislila i ušla u RIJALITI..." Njegove reči joj se NEĆE SVIDETI!

Rijaliti

ERMININ BIVŠI PROGOVORIO O NJENOJ LAŽNOJ TRUDNOĆI! "Sve je izmislila i ušla u RIJALITI..." Njegove reči joj se NEĆE SVIDETI!

Podeli vest

Progovorio o svemu!

Bivši učesnik ''Zadruge 3'' Bane Čolak nije se pojavio na superfinalu ''Zadruge'', a sada je progovorio o aktuelnim temama iz rijalitija. Čolak je otkrio da li je tajno priželjkivao vezu sa Lunom Đogani, a onda progovorio o izmišljenoj trudnoći bivše devojke Ermine Pašović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bane Čolak Official (@bane_colak) on Jul 9, 2020 at 3:55pm PDT

- Ne. Nisam gledao nikada Lunu na taj način. Upoznali smo se u ''Zadruzi 1'', 6. septembra 2017. godine. Od početka smo stvorili super odnos, super smo drugari i prijatelji i ona i Marko i ja i Gagi. Nisam je stvarno nikad gledao na taj način - rekao je Bane, pa razotkrio bivšu devojku sa kojom je boravio u Beloj kući.

ZADRUGARKA POSLE SUPERFINALA SAZANALA TUŽNU VEST! "Moj Ogi me nije dočekao, razboleo se i napustio me" - POTPUNO SLOMLJENA zbog njegove smrti! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

- Istina je. Nikad Ermina nije bila trudna, ona je sve to izmislila. Ušla je u rijaliti sa tom pričom, ja mislim da samim tim da bi kod mene i Ivane izazvala neku vrstu sažaljenja, možda i kod naroda. I da bih ja u narodu ispao što gori zato što sam eto trudnu ženu, kojoj sam napravio dete, ostavio. Skoro je priznala da je sve izmislila, tako da, to je totalna laž - zaključio je Čolak.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija