• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2020

07:17

(VIDEO) LUNA DOBIJA TUŽBU ZBOG OVOGA? KARAMBOL u studiju zbog Đoganijeve: Otac nudi njen polni organ svima, ćerka ti je KANTA!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA DOBIJA TUŽBU ZBOG OVOGA? KARAMBOL u studiju zbog Đoganijeve: Otac nudi njen polni organ svima, ćerka ti je KANTA!

Podeli vest

U toku emisije ,,Zadruga - Narod pita" uključila se obožavateljka Lune Đogani, koja je imala pitanje za Marka Đedovića. Poznato je da Luna i Đedović nisu u dobrim odnosima, a gledateljka je otvoreno priznala da je prestala da bude Lunina podrška zbog užasavajućih reči koje je izgovorila za ljude koji su je doveli do pobede u ,,Zadruzi 2"

- Mnogi se pitaju zašto je Anabela ušla, ja sam te Gagi pratila na strimovima i kao danas te gledam, jednu nogu si digao gore i toliko si ispluvao ženu, toliko si pričao o Anabeli, da je to bilo strašno, znaš i sam šta si sve rekao, a da ne pričam šta se sve dešavalo. Vi je niste ostavljali na miru. Da li ja kao neko ko je podržavao Lunu, utrošila i vreme i novas, mogu da podnesem tužbu da sve svoje finansije vratuim. Imala bih pitanje za Đedovića. Luna je mene javno, koju je doveo na to mesto, nahranila g******? - upitala je gledateljka.

FILIP ĐUKIĆ POKRADEN! EVO ŠTA SE DESILO - bio je sa IVOM, snimljeno UŽIVO! Nestala mu je KARTICA, OSTAO BEZ NOVCA (FOTO)

FIZIČKI OBRAČUN - ODMAH NA POČETKU! Matora ZAPRETILA - ori se STUDIO! Gagi, Đedović, SKANDAL (VIDEO)

- Ne podleže to zakonskim merama, vi ste je podržavali, ali ste prestali, jer je pokazala pravo lice. Vi ste očekivali da takve osobe imaju morala, svi treba da je osudimo zbog toga što je uradila. Mislim da je to njoj veća kazna nego bilo koji dinar! Ova budaletina (Gagi) u toku svađe Lune i mene rekao da mogu da joj poližem polni organ. Njen otac nudi polne organe na tacni, ti nisi normalan čovek! Vi da se volite ne biste se j**ali kao mršave svinje, jesi li imao erekciju na to? Bolesniku bolesni, ja sam te gledao svojim očima da si gledao ćerku dok joj Miljković trljao polni organ, ti si sebe predstavio u pravom svetlu. Vas treba ponižavati i vređati! Ćerka ti je kanta - odgovorio je Đedović.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija