• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2020

07:46

(VIDEO) IMAŠ LI LJUDSKOSTI, NIKAKAV SI OTAC! Gledalac koji poznaje Đoleta osuo paljbu po Gagiju: Miljković na tvoje oči maltretira Lunu!

Rijaliti

(VIDEO) IMAŠ LI LJUDSKOSTI, NIKAKAV SI OTAC! Gledalac koji poznaje Đoleta osuo paljbu po Gagiju: Miljković na tvoje oči maltretira Lunu!

Podeli vest

Strasti u emisiji "Narod pita" se ne stišavaju. Gosti Gagi Đogani, Jovana Tomić Matora i Marko Đedović su sinoć bili na tapetu gledalaca, a oni ih nisu štedeli

- Ne znam s kojim pravom je Gagi uveden u Zadrugu. Ja mu znam i brata iz Budve, nemam ništa protiv njega, ali Đedović je sve dobro rekao. Gagi je napravio debila od Lune. Gleda kako Miljković maltretira njegovo dete na njegove oči. Ništa ljudsko nema u sebi - bio je oštar Vesko iz Niša.

(ANKETA) KO JE ZASLUŽIO DA POBEDI U FINALU "ZADRUGE 3"?

(VIDEO) LUNA DOBIJA TUŽBU ZBOG OVOGA? KARAMBOL u studiju zbog Đoganijeve: Otac nudi njen polni organ svima, ćerka ti je KANTA!

- Ja smatram da Miljković ništa loše nije uradio Luni. Zbog nekih postupaka se i on sam kaje. Van crnog stola smo i pričali o tome - objasnio je Gagi. 

- Da li imaš ljudskosti u sebi da ne odbraniš svoje dete i ženu od Miljkovića, kad joj je tako stavljao prste u usta? - pitao je gledalac.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija