• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2020

11:04

(VIDEO) NEVIĐENI SKANDAL! Isplivao ŠOK SNIMAK na kom Luna Đogani uzima 200 EVRA od FANOVA! Usijale se društvene MREŽE - nećete verovati ŠTA GLEDATE!

Rijaliti

(VIDEO) NEVIĐENI SKANDAL! Isplivao ŠOK SNIMAK na kom Luna Đogani uzima 200 EVRA od FANOVA! Usijale se društvene MREŽE - nećete verovati ŠTA GLEDATE!

Podeli vest

Poznato je da Luna Đogani ima fanove koji je i te kako podržavaju, i koji su je poržavali dok je održavala nastupe i nastupala po raznim klubovima

Naime, isplivao je video snimak gde su njeni fanovi jedva dočekali da se fotografišu sa njom, a jedna gospođa je imala želju da Luni pokloni i novac.

(VIDEO) HAOS! MANEKEN IZ LUNINOG SPOTA SE UKLJUČIO U PROGRAM UŽIVO, pa otkrio da li su zbog Marka nestale scene sa njim!

(VIDEO) SKANDAL! KRIJU AUTO KOJI JE DOBILA OD SINIŠE?! Zavladala NEPRIJATNA ATMOSFERA u studiju, Dragana poručila: Može da pita mog...

Kao što se i vidi na snimku, Luna je u prvi mah odbila 200 evra, i zahvalila se. Međutim kako je njena obožavateljka insistirala da Luna zadrži novac, Đoganijeva je to na kraju i uradila.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 3 godine

Koja bruka i sramota- fuj . Devojka je dotakla dno !

djs

pre 3 godine

Nije mi jasno zasto INFORMER pruza toliko prostora jednoj takvoj osobi koja je verovatno nepismena samo zato sto je ucestvovala u jednom sou koje vredjaju intelekt svakog iole pristojnog coveka!!

Jeca

pre 3 godine

Za nijansu odvratnija je "gospodja" koja plaća slikanje

Snezana

pre 3 godine

Sram bilo ovu zenturacu u čipci....u bosni pojedina deca nemaju od cega da se lece i jedu....ona daje pare ovoj lujki koja dahce po rijaliti sou.....fuj.A Luftija ko Luftija....obraz djon....uzima

Natasa

pre 3 godine

Bolje da je ta zena pare dala u humanitarne svrhe Ima puno bolesne dece

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija