• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.07.2020

23:59

ŠOK! Maja priznala da je imala S*KS sa Janjušem, dok se dopisivao sa Enom: "Hteo je da se uvali kod mene u stan", Taki je ZAPENIO! (VIDEO)

Rijaliti

ŠOK! Maja priznala da je imala S*KS sa Janjušem, dok se dopisivao sa Enom: "Hteo je da se uvali kod mene u stan", Taki je ZAPENIO! (VIDEO)

Podeli vest

Sve je isplivalo na videlo.

Tokom emisije "Zadruga - narod pita" došlo je do verbalnog okršaja Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša nakon što je hvalio svoju suprugu Enu Janjušević, a onda je ona iz revoltai otkrila detalje susreta nje i košarkaša.

SPAVAM SA NJOM SVAKU NOĆ, MOJA ŽENA JE... Janjuš BEZ PARDONA pred Majom pričao o Eni, ona GUTALA KNEDLE! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

OVO NISTE VIDELI! PRVI SUSRET MAJE I JANJUŠA NAKON RASKIDA! Nije htela ni ruku da mu pruži, IGNORISALA GA, a evo kako je on reagovao! (VIDEO)

- Pokušava da hvata na patetiku. Imali smo deset meseci da ga vidimo, nije odgovorio konkretno na pitanje. Njegova žena je navikla na njega takvog. Nemoguće da je problem u svim devojkama, ja ne opravdavam svoje postupke, ali prvo je bila Ana Korać, pa onda Ivana, pa ja.  Ja sam se po izlasku čula sa njim, preko njegovog brata, videli smo se posle dva dana kada se završila Zadruga. Obostrana je inicijativa bila, dopisivali smo se, čuli smo se po ceo dan. Videli smo se u kafiću jednom, posvađali smo se kada smo izašli iz kafića. Posle toga smo otišli kod mene u stan. Proveli smo celu noć zajedno, on se dopisivao sa svojom ženom, i rekla mu je kako u devet sati treba da pokupi Krunu. On je meni rekao da sa svojom ženom nema komunikaciju, da uopšte nisu razgovarali, ali da ima komunikaciju isključivo zbog Krune. On mi je pokazivao poruke svoje žene, to je istina. Posle smo bili zajedno i sve što ide uz to, ceo naš odnos, bili smo intimni - rekla je Maja.

- Ja sam bio popio, ne mogu da se setim, ali ako je Maja rekla da je tako. Koliko puta smo imali intimne odnose? - bio je ironičan Janjuš.

Foto: TV Pink printscreen

Bili smo intimni i zajedno celu noć! Ja imam poruke! On je otišao kući i bio sa ćerkicom. On je kupovao njegovoj ženi haljine - tvrdila je Maja.

- Ja nju volim najviše na svetu, majka mog deteta. To je najmanji problem što sam joj kupio haljinu. Ti lažeš sada - odbrusio je Janjušević.

- Nikakav problem da je on rekao da ženi da se vrati supruzi, ali je rekao da voli mene. Ja mislim da je on hteo da se uvali kod mene u stan, kada je video da Taki peni i da je ogorčen, tvoja reč nema težinu. Ti si se kleo u svoje dete i lagao - uzvratila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sneska kg

pre 3 godine

Maja je dno dna! Tata bolje da joj je platio da zavrsi neku skolu nego da i dalje ima zavrseno samo dva " velika odmora", nego sto joj je platio korekciju ociju. Ružna je brate, ne lici ni na sta. A i nemoralna je to ne moze da sehirurgijom sredi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija