• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.07.2020

11:06

"MAJA JE JANJUŠU SVE NAMESTILA" Uključila se u EMISIJU - napravila HAOS u studiju! "Prvo gleda u kameru, a onda..." ŠOK! Marinkovićeva pozelenela od MUKE! (VIDEO)

Rijaliti

"MAJA JE JANJUŠU SVE NAMESTILA" Uključila se u EMISIJU - napravila HAOS u studiju! "Prvo gleda u kameru, a onda..." ŠOK! Marinkovićeva pozelenela od MUKE! (VIDEO)

Podeli vest

Skandal!

U emisiji "Zadruga-Narod pita" gosti su bili bivši zadrugari Maja Marinković, Ivana Šopić i Marko Janjuševića Janjuša. Trojka o kojoj su svi pričali proteklih 10 meseci, prvi put posle superfinala Zadruge 3 oči u oči.

Foto: TV Pink printscreen

Jedna gledateljka imala je mnogo toga da iznese o Janjuševoj i Majinoj aferi.

JANJUŠ PRIZNAO VEZU SA MAJOM! Raskrinkan UŽIVO u programu - sve OBELODANIO! Usledio ŠOK odgovor BIVŠE: "Ti si..." Nije birala REČI! (VIDEO)

- Prvo bih počela od Ivane, ona mi je bila favorit od početka, izuzetno pravedna i elokventna. Ona je odjednom počela da kalkuliše i da se kači za favorita. Kad je Janjuš stavio barijeru, ona je počela da se sveti, da pominje njegovu ženu, jer nije prihvaćeno ono što je naumila. On je muškarac, ali iznositi na televiziji da on ne živi u dobrom braku, meni se smučila tada. Ona se sa Karićem uhvatila za slamku spasa, ali nema tu mnogo ljubavi, ona samo dobro kalkuliše. A sad Maja, ona je postala dno dna, sve što je pričala za Lunu, kako ju je nazivala, da je ljubavnica, ološ, dr*lja, šta joj je radila... Ovo što je Maja sada prikazala, to je 100 puta gore od Luninih grešaka. A Janjuš je čovek koji voli kocku, hedonista čovek. Međutim, on nije kvaran, on ne shvata samo, ja verujem i sigurna sam da Janjuš zna o čemu se ovde radi. Jer on kad je hteo da kaže da mu je ovo namešteno od Miće i Maje. Ovo je dogovor Miće i Maje, ona je išla na poligraf i rekla je istinu, bilo je pipkanja, simpatija, ali kada se to razotkrilo, Janjuš je ušao u igru, da ne bi bio diskvalifikovan, jer je video da je ova ludača, prepustio se. Njegova žena da je pametna, treba da odgleda klipove i da vidi da mu je sve namešteno. Ona idiotski glumi, prvo gleda u kameru, pa se smeje, pa se svađa. Maja je talentovano glupa! Ona je elitna pro**ituka, Janjuše, nemoj da priđeš njoj! Spašavaj svoj brak! - ispričala je gledateljka.

Foto: TV Pink printscreen

- Ova gospođa je Lunin fan, ja sam se Luni izvinila, kao i Ivani Šopić. Takve reči možete da uputite nekome koga ste vaspitali. Nikakva priča ne može da bude nameštena čoveku od 30 i nešto godina! Ove psovke, to je prost vokabular, ja nisam na nivou primitivne gospođe. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali mislim da je neprikladno da pričate takve reči. Poligraf stoji iza mene, moje emocije i moja osećanja su bila iskrena, a to što pokušavate da operete Janjuša sa tom pričom da mu je namešteno, želim Vam prijatnu noć - uzvratila je Maja.

- Ja sam se potresao što neće njen tata da me primi - našalio se Janjušević.

- Šta će ti ovaj ološ, ona razara sve što je sveto! - povikala je gledateljka.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija