• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

21.07.2020

08:40

STARLETA ZAKAZALA REMONT! Ana Korać ugrađuje PETICE! Hoće da bude kao Soraja

Rijaliti

STARLETA ZAKAZALA REMONT! Ana Korać ugrađuje PETICE! Hoće da bude kao Soraja

Podeli vest

Ana Korać je odlučila da po veličini gru*i stigne najbolju drugaricu Soraju Vučelić. Zbog pandemije korone nije otišla u Tursku, kod omiljenog plastičara srpskih starleta Selkuka Jazana, već će se operisati u Beogradu

Ana Korać (26) je odmah posle "Zadruge" rešila da časti novim silikonima! Starleta je odlučila da ima velike gru*i kao njena drugarica Soraja Vučelić i već je zakazala operaciju u jednoj klinici u Zemunu. Kako saznajemo, Ana će za silikonske petice izdvojiti 3.000 evra!


- Ana ima velike gru*i, ali želi još veće! Rekla mi je da joj nisu dovoljne četvorke, već je izabrala silikone od 520 kubika - priča izvor blizak Koraćevoj i dodaje da je starleta oduvek želela ogromne gru*i kakve ima njena prijateljica Soraja:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by ? Ana Korać? Official (@ana_korac) on Jul 19, 2020 at 7:33am PDT


- Soraja je iznenadila Anu dok je bila u "Zadruzi", jer je sa trojke prešla na petice! Ana se oduševila kad ju je videla, rekla je da će i ona odmah otići pod nož.

 

Ne gubi vreme

I nije časila časa, već je pre dva dana otišla u kliniku. Ovog puta zbog pandemije korone nije otišla u Tursku, kod omiljenog hirurga srpskih starleta Selkuka Jazana, već je rešila da se operiše u Beogradu.


- Ana se ovih dana operiše i uskoro će javno prošetati nove silikone - kaže izvor i dodaje da je Koraćeva zbog toga imala žestoku svađu sa verenikom Davidom Dragojevićem:


- David je poludeo kada mu je Ana rekla da je već zakazala operaciju! Vikao je na nju da nije normalna, da je niska i da će sa tolikim gru*ima izgledati kao karikatura, da će joj kičma pući...

Neumoljiva

Koraćeva je, međutim, bila neumoljiva.


- Ana nije htela da popusti. Rekla mu je da će sa svojim telom da radi šta hoće i da je ostavi ako mu se ne sviđa! Tek tada je David spustio loptu. Na kraju joj je ponudio da je čak i odveze na kliniku!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by ? Ana Korać? Official (@ana_korac) on Jul 12, 2020 at 12:26pm PDT


Ovu priču potvrdila nam je Koraćeva.

 


- David se protivio da stavim petice, rekao mi je da sada izgledam kao barbika i da ću preterati sa silikonima. Ali nisam odustala od operacije. Čak ću postati zaštitno lice klinike u kojoj ću povećati gru*i - rekla nam je Ana, a na pitanje da li strahuje da će je kičma boleti od prevelikih gru*i, odgovorila je:


- Ne plašim se! Izabrala sam najnovije implante koji idu ispod mišića. Uostalom, nisu baš toliko velike!

Sve Anine operacije

 

Ana Korać je do sada sve operacije radila u Turskoj, kod istanbulskog plastičara Selkuka Jazana. Starleta je kod njega prvo povećala usne i gru*i, a kada je došla drugi put, lista želja joj je bila veća.
- Od mene je tražila bebi nos, da ima "mačkaste oči" i uklanjanje masnih naslaga iz predela obraza - otkrio je Anin doktor.
Nakon što je promenila lični opis, Ana je javno poručila da je ponosna na novi izgled!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija