• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2020

09:39

(VIDEO) KATAKLIZMA ZBOG IVINE PROŠLOSTI! Lepi Mića otkrio MRAČNE poroke Grgurićeve, pa joj odbrusio: NAJGORE STVARI SI RADILA!

Rijaliti

(VIDEO) KATAKLIZMA ZBOG IVINE PROŠLOSTI! Lepi Mića otkrio MRAČNE poroke Grgurićeve, pa joj odbrusio: NAJGORE STVARI SI RADILA!

Podeli vest

Sinoć je bila emisija "Narod pita", a gostima nije bilo svejedno, dok su gledaoci dirali u njihove najbolnije rane ili otkrivali sve što su se oni trudili da prikriju

- Milena iz Beograda ovde. Ova svađa je prešla granicu. Filip mi je jako drag, ne znam dokle ide njegov prag tolerancije. Nije on došao do svog šestog mesta zbog Ive, jer mnogi njegovi glasači nisu podržali Ivin odnos prema njemu. Ona je zloupotrebila njegovu toleranciju. Ali je on to sebi dozvolio, zato nije žrtva. - rekla je gledateljka.

LUNA I MARKO OTIŠLI NA PUTOVANJE! Uslikani - toliko se pričalo o TAJNOJ LOKACIJI, EVO GDE SE NALAZE! Svi su ovo ČEKALI (FOTO)

- Slažem se, ja sam sve dopustio. Mislio sam da sam zbog Ivinih glasača došao do svog plasmana, ali sam video kasnije da su to ipak moji glasači ili zajednički. - rekao je Filip.

- Iva je dobro pripremljena ušla, znala je tačno koga da napadne, tako da ona ispadne žrtva, znala je tačno kakav će joj biti svaki sledeći korak. - dodala je gledateljka.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Ne bih se složio da je imala taktiku za mene, mi smo bili do kraja jedno drugom teret. - branio je Filip.

- Ti si meni rekla da sam folirant, da li si za deset meseci jednom rekla to? Sada si imala potrebu? Miljana ti j*bala majku u Zadruzi 100 puta, nego si došla ovde, kao da si ti zgazila sve! - vikao je Mića.

SKANDAL ZA VREME REKLAMA! Iva NAPALA FILIPA, GRCALA U SUZAMA - ovo NISTE VIDELI! Koliko PARA ti je davao za S*KS? Tresao se STUDIO (VIDEO)

- Tebi je ovo šesti rijaliti, a nisi izržao do kraja, ti možeš sada da okačiš to na svoju vodenicu, ja sam rekla za nju! Ja znam da tražiš sada razlog da m enapadneš, ja sam rekla to samo za Miljanu, a ne za kolektiv. Ja sam pobedila, a njoj je šesti rijaliti i nije pobedila. Noj sam se i obraćala, rekla sam u rijalitiju - uzvratila je Iva.

- Ovo je televizija, ja nikome ne dozvoljavam da me pravi budalu, kao tebe, tebe ponižava sve vreme! To je mje mišljenje, ja to pričam sve vreme i kada sam ja to njoj rekao, ona je rekla da joj se može! - rekao je Mića.  

Foto: TV Pink printscreen

- Ne, ti si je pitao što se obraća tako Miljani, ona tebe nije ni spomenula, ona te je navela kao prijatelja u rijalitiju Miću - ubacio se Filip Đukić.

- Ma ja osuđujem svaki njen postupak koji je loš, ovo je priča provokatora! Što joj nisi rekla: ,,Miljana, za razliku od tebe, ja sam pobedila, a ti nisi"? Problem je što ti ne primetiš ništa! Ja nisam lud, a na to dodaš rečenicu tu, ponašaj se prema meni normalno, ja nikada prema tebi, iako imam poptuno pravo, nisam glumio veličinu. Takve kao ti se ne uče pameti, od sada kada mi se budeš javila, ima da mi pereš ruke narednih 15 godina, ja sam vama, takvima kao ti dozvolio da budete šampioni. Sram vas bilo više! Ovo je priča ološa, j*bu se, šmrču, drogiraju se. Da li si ikada šmrkala kokain? - nastavio je Mića.

MILJANA I ZOLA ČEKAJU DETE? ŠOK! Bivša zadrugarka u programu UŽIVO podelila RADOSNE VESTI - "Biće još jedna prinova" (VIDEO)

- Nema potrebe da to odgovaram - nije želela da odgovori Iva.

- Sve si najgore radila! I ti držiš moralno slovo, devojko, pobedila si i ima da trpiš svaku kritiku! - uzvratio je Mića. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija