• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com

21.07.2020

20:53

OTIMAO MI JE TELEFON, ISPAO JE P*ČKA! Maja Marinković želi da URNIŠE Janjuša, obelodanila detalje RAZGOVORA SA ENOM!

Rijaliti

OTIMAO MI JE TELEFON, ISPAO JE P*ČKA! Maja Marinković želi da URNIŠE Janjuša, obelodanila detalje RAZGOVORA SA ENOM!

Podeli vest

Te noći je nastao opšti haos u njenom stanu.

Maja Marinković i Marko Janjjušević Janjuš su ušli u žestok verbalni okršaj tokom emisije "Zaruga - narod pita" kada je Marinkovićeva otkrila da je kontaktirala Janjuševu suprugu Enu dok su njih dvoje bili zajedno u njenom stanu.

PONOS I DIKA! Ovo su SINOVI ZORICE MARKOVIĆ! Klela se u njih i plakala, a kada vidite kakve su FRAJERČINE, pašće vam VILICE!

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Maja je rešila da sve obelodani uprkos Janjuševom negiranju da se bilo šta između njih desilo te noći.

- On je mislio da ne smem da je pozovem, a kad je video da je stvarno zovem i da se ja ne plašim nikoga, jer znam šta je istina i nemam šta da krijem, onda je počeo da mi otima telefon. On je mislio da ću ja da se povučem, ali ja ne dozvoljavam nikome da me pravi budalom - počela je priču Marinkovićeva, pa dodala: 

ZBOG NJIH JE RONIO SUZE U ZADRUZI! Edo snimio DECU kako uživaju - nikad ponosniji otac, a Zilha je... (FOTO)

- Posle svega, on je ispao takva kukavica i p*čka i stvarno me više ne zanima u životu! U emisiji je većinu stvari izmislio i slagao, verovatno da se opere, ali gledaoci nisu ni ludi ni glupi. Ja sam mu dala na važnosti, jer sam pristala da budem sa njim. Ja sam se zaljubila, a ljubav je slepa, ali ja više nisam slepa i vidim ga pravim očima, ne nosim više ružičaste naočare, jer me je razočarao kao čovek - rekla je Maja, pa nastavila o detaljima telefonskog razgovora sa Enom.

Foto: TV Pink printscreen

- Otimao mi je telefon, a onda se ona javila. Pitala me je odakle mi broj, a posle toga smo pričale u glas, ja sam se raspravljala najviše sa njim koji je nastavljao da mi otima telefon, nju nisam ni čula šta mi priča, pričale smo zajedno u glas, pa ko može sa mnom u koštac (smeh). Ja nikad neću reći ništa ružno za nju, jer sam tako vaspitana, ali nisam ja krivac, krivi smo oboje, a on malo više, jer sam ja slobodna devojka - rekla je Maja.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija