• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

24.07.2020

13:43

JADNA, SVA SE POGUBI! Subotićka šalje ćerku Magdalenu (6) u prodavnicu SAMU - Komšije RAZVEZALE JEZIK o Peci i njoj!

Rijaliti

JADNA, SVA SE POGUBI! Subotićka šalje ćerku Magdalenu (6) u prodavnicu SAMU - Komšije RAZVEZALE JEZIK o Peci i njoj!

Podeli vest

Iskreno do srži!

Nekadašnja zadrugarka, a danas trudnica i porodična žena Aleksandra Subotić dane provodi u Novom Sadu. Svoje ljubavno gnezdo pronašla je u luksuznom kompleksu koje još nije izgrađeno do kraja.

''ŽENA SNEŽANA MI BRANI DA...'' Pitali smo Miću da nam POŠALJE OVO - Skočio kao OPAREN, a EVO šta kaže o PEVAČIMA!

Aleksandra je u sedmom mesecu trudnoće i trudničke dane provodi u jednom od stanova koji su uređeni po poslednjim standardima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jul 19, 2020 at 9:14am PDT

 

Kada su njene svakodnevne navike u pitanju, u obližnjoj prodavnici jedna od prodavačica tvrdi kako je upravo rijaliti zvezda uvek doterana nezavisno od doba dana u kom svraća kako bi kupila namirnice za osnovne životne potrebe.

(FOTO) ŠOK! MILJANA KULIĆ NIJE PRVA ZATRUDNELA U RIJALITIJU! Ovo je prva RIJALITI TRUDNICA - da li je se SEĆATE?

- Pre neki dan dolazila je sa starletom Ninom Prljom, zajedno su bile u prodavnici. Često svoju ćerku Magdalenu pošalje samu u prodavnicu sa spiskom, medutim, ona se jadna sva pogubi i onda ne zna šta tačno treba da kupi. Tražila je njena ćerkica neke novine za svoju mamu. Aleksandra izgleda slično kao na Instagramu. Uvek dođe sređena, nebitno da li je deset ujutru ili je radnja pred zatvaranje. Uvek ima šminku - rekla je prodavačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jun 4, 2020 at 10:33am PDT

 

Frizerka iz naselja, pak, smatra da Aleksandra nije javna ličnost, ali do detalja zna gde se hrani i na koji način tu hranu plaća.

TO NIJE BOLEST, TO JE OTROV! Naša voditeljka završila u BOLNICI ZBOG KORONE - morala na KISEONIK! Evo kako se ZARAZILA!

- Vidam Subotićevu, ali nije mi ona neka posebna ličnost. Sretala sam je i na slavama i krštenjima, ali je ne gledam kao javnu ličnost. Vidim je ponekad sa njenim partnerom Pecom kako se šeta po kraju. Često jedu u restoranu preko puta, imaju otvoreni mesečni račun gde im je plaćeno, mogu da poruče šta god požele ona i njena ćerkica Magdalena - govori dobro upućena frizerka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija