• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2020

14:40

KOSOVO JE NAŠA BOLNA TAČKA! Milica Pavlović URNISALA Dua Lipu - Još jedna u nizu koja ŽESTOKO OSUĐUJE njenu propagaandu!

Rijaliti

KOSOVO JE NAŠA BOLNA TAČKA! Milica Pavlović URNISALA Dua Lipu - Još jedna u nizu koja ŽESTOKO OSUĐUJE njenu propagaandu!

Podeli vest

Srpska estrada objavila je rat šiptarskoj pevačici Dui Lipi, koja lobira za nezavisno Kosovo!

Svetska zvezda, kojoj su roditelji poreklom iz Prištine, najpre je izjavila da "Kosovo nije Srbija", a zatim na društvenim mrežama objavila mapu "velike Albanije", na kojoj su prisvojeni delovi Srbije, Makedonije, Grčke i Crne Gore (?!)

''ŽENA SNEŽANA MI BRANI DA...'' Pitali smo Miću da nam POŠALJE OVO - Skočio kao OPAREN, a EVO šta kaže o PEVAČIMA!

 

Foto: Printscreen You Tube/instagram

To je razbesnelo poznate face iz Srbije koje su odmah reagovale i osudile ekstremizam, a zatim i prijavile skandalozan post Instagramu, Fejsbuku, Tviteru i Unicefu! Jedna od mnogobrojnih pevačica bila je i Milica Pavlović koja se oglasila za naš portal.

(FOTO) ŠOK! MILJANA KULIĆ NIJE PRVA ZATRUDNELA U RIJALITIJU! Ovo je prva RIJALITI TRUDNICA - da li je se SEĆATE?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jul 16, 2020 at 9:54am PDT

 

- Neko ko je zvezda na globalnom nivou ne sme sebi da dozvoli da širi mržnju,podstice nesklad i promoviše ekstremizam. Kosovo je bolna tačka našeg naroda i već godinama pokušavaju da nam otmu ono što pripada srpskom narodu i istoriji, i naravno da se grozim kada vidim i cujem ovakve stvari i situacije.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ami

pre 3 godine

A....najbolnije od svega je sto je cura popularna i poznata....pa sta god da kaze...baba i zaba...se namnozi radi Publiciteta.

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija