• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

24.07.2020

15:30

MIĆA PREDLAŽE UČESNIKE ČELNICIMA PINKA! U Zadrugu su preko njega UŠLI ONI, a evo kako SAZNAJE sve o zadrugarima!

Rijaliti

MIĆA PREDLAŽE UČESNIKE ČELNICIMA PINKA! U Zadrugu su preko njega UŠLI ONI, a evo kako SAZNAJE sve o zadrugarima!

Podeli vest

Oglasio se za Informer.rs

Poznati rijaliti učesnik mnogih rijalitija poput Farme i Zadruge je svakako Lepi Mića. On je u razgovori sa ekipom našeg portala otkrio mnoge detalje koje do sada nismo znali. O TOME PROČITAJTE OVDE! 

JADNA, SVA SE POGUBI! Subotićka šalje ćerku Magdalenu (6) u prodavnicu SAMU - Komšije RAZVEZALE JEZIK o Peci i njoj!

Foto: Printscreen You Tube

Istina je da Lepi Mića predlaže nove učesnike Zadruge, a na čelnicima Pinka je da razmisle hoće li ih pozvati. Do sada su kao takvi u Belu kuću dospeli Iva Grgurić, Edis Fetić, Milica Kemez, Dorotea Jovanović ali i Zoran Marjanović, priznao je Mića.

''ŽENA SNEŽANA MI BRANI DA...'' Pitali smo Miću da nam POŠALJE OVO - Skočio kao OPAREN, a EVO šta kaže o PEVAČIMA!

Foto: TV Pink printscreen

Mnogi gledaoci vide Miću kao osobu koja unosi nemir i smešta mnoge priče o zadrugarima, a zapravo je istina drugačija.

- Ljudi ne vide da sam ja najaktivniji za crnim stolom, kad se to završi ja sam miram i u tim trenucima svi oni prilaze. Nikada se nisam raspitivao o zadrugarima pre ulaska, veliku većinu saznam od njih. Ja sam mnogima unutra mirna luka i te informacije koje mi iznesu koristim da bi ih podigao... - rekao je Mića između ostalog.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija