• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Božović

25.07.2020

08:42

IMAM SIMPATIJU! Jelena Pešić je bila PRAVA DAMA ZADRUGE, a sada je otkrila da je neko UKRAO njeno srce! (FOTO)

Rijaliti

IMAM SIMPATIJU! Jelena Pešić je bila PRAVA DAMA ZADRUGE, a sada je otkrila da je neko UKRAO njeno srce! (FOTO)

Podeli vest

Nije niko od zadrugara.

Jelena Pešić, jedna od superfinalistikinja rijaliti programa "Zadruga 3" važila je za jednu od najkulturnijih devojaka ove sezone. Ona je pokazala da se damskim stilom i kulturnim ponašanjem može postići veliki uspeh. 

SVI GOVORE DA JE PLJUNUTI TATA! Verenica Darka Lazića pokazala SINA ALEKSEJA, neverovatno koliko se liče! (FOTO)

Foto: informer.rs/Danica Božović

sim što je Jelena pravi primer dame, ona je ponela titulu jedne od najlepših devojaka iz "Zadruge", a muški svet bi je rado poželeo za svoju nežniju polovinu. Zato smo mi Jelenu upitali da li ona ima dečka i da li ima obožavatelja. 

HIT! Bivši zadrugar uradio MAČIJE OČI, svi ga OSUDILI, a onda je on svima ZAPUŠIO USTA: "MOŽE MI SE"! (FOTO)

Obožavatelji su na sve strane. Ima ih previše.A ja..... Imam simpatiju, nije niko od zadrugara - otkrila nam je Pešićeva. 

Foto: printscreen/tvpink

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija