• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2020

23:55

MAJČINU SLIKU SAM PRVI PUT VIDELA NA GROBU! Bivša zadrugarka progovorila o TEŠKOJ SUDBINI, a ova FOTKA TERA NA SUZE!

Rijaliti

MAJČINU SLIKU SAM PRVI PUT VIDELA NA GROBU! Bivša zadrugarka progovorila o TEŠKOJ SUDBINI, a ova FOTKA TERA NA SUZE!

Podeli vest

Da se naježiš.

Milionski auditorijum je dobro upoznat sa tužnom sudbinom koja je zadesila Milicu Kemez. Naime, bivša zadrugrka je sa suzama u očima priznala da je bila u tri hraniteljske porodice, jer je ostala bez oba roditelja.

Majčinu sliku je prvi put videla kada je otišla na groblje, a oca je upoznala nešto kasnije, kada je izašao iz zatvora, ali je i on ubrzo preminuo, a sada se zadrugarka podelila emotivnu fotografiju. 

ZAVIRITE U DOM RAŽNATOVIĆA U TITELU! Kuća izgleda potpuno drugačije, napravili su OAZU MIRA daleko od svih! (FOTO)

Foto: printscreen/tvpink

ŽIVIM ZA ONE SREĆNE DANE! Zilha ne može da zaboravi ono što je prošla sa Fetićem, ove reči SLAMAJU SRCE! (FOTO)

- Kad sam došla u Novi Sad, u treću hraniteljsku porodicu, rekli su mi: 'Milice, našli smo vam porodicu'. Rekli su mi da mi mama nije živa, da je umrla pre sedam godina. Ja to nisam znala. Ubrzo nakon toga je preminuo moj deda. Majčinu sliku sam prvi put videla na grobu. To je bio jedan od mojih najtežih trenutaka u životu, jer nisam morala tu da je upoznam. Saznala sam da mi je otac bio u zatvoru, imao je problema s alkoholom. Bio je na štakama, koliko znam - ispričala je Milica dok je bila u "Zadruzi".

Kemezova je sada na svom Instagram profilu objavila sliku svog oca, a mnogi su primetili da izuzetno liči na njega.

Foto: printscreen instagram/milicakemezofficial

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija