• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2020

13:55

POLICIJA REAGOVALA! Milica Kemez proživela ŠOK - svi detalji INCIDENTA! Bora je bio sa NJOM! Nije znala šta ju je SNAŠLO (VIDEO)

Rijaliti

POLICIJA REAGOVALA! Milica Kemez proživela ŠOK - svi detalji INCIDENTA! Bora je bio sa NJOM! Nije znala šta ju je SNAŠLO (VIDEO)

Podeli vest

Doživeli veliku neprijatnost

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gosti su bili Jovana Tomić Matora, Bora Santana i Bane Čolak.

Oni su odgovarali na pitanja fanova "Zadruge", ali i na pitanja voditelja Milana Miloševića.

ŠOK! ONA JE IZ ZADRUGE 3 IZAŠLA PRAZNOG DŽEPA! Od produkcije nije dobila NI DINAR - izgubila je SVE HONORARE!
KARAMBOL U STUDIJU! Procureli NEVIĐENI SNIMCI - IZBACILA JE NA ULICU! Uživo žestoke PRETNJE - Lopove, krmačo, IDEŠ U ZATVOR! (VIDEO)
PORED VELIKOG BAZENA, VRTI JAGNJE NA RAŽNJU! Ermina živi u PRAVOM RASKOŠU - otvorila nam je VRATA DOMA! Ima salon sa ZLATNIM OGLEDALIMA i malu OAZU U DVORIŠTU! (FOTO)

- Kada si izašao iz Zadruge, rekao si da nećete živeti zajedno, da nema ništa od vaše veze. Sudeći po onome što si pričao sa ljudima, ti si se u velikim problemima našao sa Milicom zbog njenog stana, salona? Čak sam imao informaciju i da si policiju pozvao u Novom Sadu? - upitao je voditelj Milan.

Foto: tv pink printscreen

- Mi smo u super odnosima, volimo se. Ona je danas bila sa mnom, trebali smo da idemo u spa centar, ali sam imao privatnu snimku. Ona ima probleme, ali ne zbog nas. Ja se ne razumem u taj posao, ona je ostavila... Sutra će ona već popričati sa advokatom, mi ćemo sve izneti u u utorak. Ja imam te snimke ovde, mi smo došli u taj salon i ta gospođa Tanja, tražili smo račune, da vidimo šta ste platili, Milica je nju ovlastila kao šefa. Ona nikakve račune nije vadila, pozvala je nekog čoveka da joj pretim, a nisam. Privatne ljude je zvala, da meni neko priđe. Ja sam samo izašao i pozvao policiju da dođu preventivno, da ne dođe do problema i fizičkog konflikta i da prijavim krađu novca. Tu je došla policija, onda je došao neki njen auto, kada su videli policiju, oni su otišli. Neću da pričam u njeno ime, kada bude popričala sa advokatom, onda ćemo. Mi ne želimo da nas neko pravi budalom i da plaćamo duplo. I sestra Mirela je poslala novac, samo da ona pokaže račune šta je platila. Ta gazdarica je rekla da nije plaćala to redovno - objasnio je Bora i dodaje:

PREPOLOVILA SE! Sećate se Krstinje, ZVEZDE GRANDA koja je zbog kilaže ISPALA - sada je smršala 35 kila i SKINULA SE! Nećete je PREPOZNATI! (FOTO)
GAGI ĐOGANI ZAVRŠIO U BOLNICI! ŠOK! Denseru se SLOŠILO!

- Ona će doći u Beograd da živimo zajedno, da li će ona nastaviti posao, da uzme novi lokal, ili u starom, pa da putuje, ja ne znam. Neću da pričam - završio je Santana, a sve pogledajte u snimku.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 3 godine

Ovaj lik ne može da sastavi dve proste rečenice....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija