• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.07.2020

12:58

ČUO SAM SE SA ANDREJEM, LUNA JE POVUKLA GAGIJEV GEN! Đedović progovorio o Anabelinoj ŽIVOTNOJ PRIČI, pa otkrio OVE detalje! (VIDEO)

Rijaliti

ČUO SAM SE SA ANDREJEM, LUNA JE POVUKLA GAGIJEV GEN! Đedović progovorio o Anabelinoj ŽIVOTNOJ PRIČI, pa otkrio OVE detalje! (VIDEO)

Podeli vest

Progovorio o svemu!

Voditelj Darko Tanasijević u emisiji "Zadruga - Narod pita" ugostio je bivše zadrugare i to Ivana Šopić i Marka Đedović.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Imam molbu za Đedovića, jeste da si rečit, ali imam molbu da se ne naglašavaš sa mnom. Ja sam žena koja je bila u braku, gde je bilo nasilja i htela bih nešto da kažem sa tim u vezi. Mi žene često ostajemo u tim brakovima, iz vrlo sebičnih ili humanih razloga, jer naivne, uvek se nadamo da će on prestati. Da će naša deca imati oca, i mi pokušavamo i onda ne bude i tek onda se raziđemo... To nasilje bi moglo da prestane od prvog udarca, da se mi naivne ne nadamo da će to proći. To je i Anabela uradila... Anabela je posle svega ostavila devojčicu od 12 godina - ispričala je gledateljka.

"ANABELA JE NASILNIK, PRODALA JE SVOJU ĆERKU" ŠOK! Uključila se UŽIVO u emisiju - nastao HAOS! Đedović se UMEŠAO - opleo po LUNI! "Ne može ni pevaljka da bude..." (VIDEO)

- Ja znam za 17 i znam objašnjenje svega toga, Anabela je izvela matematiku, ako je Luna imala 12 godina, onda bi Blankica sada morala da ima 12 godina. Anabela je i ovde pričala, ja znam da je tačno 17 godina kada je sve to bilo - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink printscreen

- A ja sam u štampi pročitala i u Zadruzi čula od Lune da je prvi put živela sa momkom sa 12 godina, ali neka bude da je sa 17 godina, da je ostaviš samu u stanu i otići zbog muškarca ko zna gde... Čim su se oni locirali na jedno mesto, Anabela je dala sve od sebe da Lunu gurne u javni svet, zašto? Zato što je opet Anabela jako želela da preko Lune povrati svoju karijeru, prvu preko Slobe, preko dueta koji je spreman bio za njih dvoje, on je bio omiljen Anabeli i planirala je sa njim da obnovi karijeru, e onda se obradovala što će ćerka to uraditi i na prvom nastupu je Anabela nastupila na nastupu... Ja imam muža alkoholičara davno, kratko za Gagija, to sve što je radio, to je strašno, ali njemu kapa dole, jer je on ipak iz svega iščupao i njegove ćerke imaju koga da zagrle - nastavila je gledateljka.

(VIDEO) NAKON ŠTO JE OTKRIVENO DA SU MAJA I JANJUŠ PONOVO ZAJEDNO, USLEDIO JE ŠOK! Ove reči će oženjenom košarkašu zauvek brujati u ušima!

- Marko, vas dvoje ste bili bliski, prijatelj, i savetodavac, i neko ko je trebao da je nasmeje, na koji način se nastavio vaš odnos posle Zadruge? - upitao je Darko.

- I sa Andrejom sam se čuo, zahvalio mi se što sam bio u određenim trenucima uz Anabelu, Andrej je neko za koga Luna kaže da ga ceni i poštuje, sad ti ljudi svi sa jedne strane, a sa druge strane imamo druge ljude, njenog oca, ja njega ne mogu da uzmem za ozbiljno, Luna je povukla njegov gen. Kada se budu oslobodili šerpe i kirbija, biće tu boljitka u odnosima - odgovorio je Đedović.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 3 godine

Kakav je ovaj novinar sram i stid da ga bude vise.Uzasan je sta prica za Lunu ...sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija