• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.07.2020

22:38

IMAO BI S*KS SA JELENOM PEŠIĆ! Šok UŽIVO - Karić priznao, bez dlake na jeziku! Ovo niko nije znao, a SVE BI PONOVO!

Rijaliti

IMAO BI S*KS SA JELENOM PEŠIĆ! Šok UŽIVO - Karić priznao, bez dlake na jeziku! Ovo niko nije znao, a SVE BI PONOVO!

Podeli vest

Muk u studiju.

Mimi Jestrović, bivši bubnjar „Allegro“ benda Šaran Nikolić, Nenad Aleksić Ša, Branislav Radonić Brendon, Stefan Karić i Tijana Miletijević su večerašnji gosti voditelja Ognjena Amidžića u novoj emisiji "Amidži šou".

ODVAJALI SMO OD DECE DA BISMO TEBI DAVALI! Fanovi Marka Miljkovića BESNI, ISMEJAO IH JE, SVE ZBOG Lune! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

POKUŠALA DA NAPUSTI SRBIJU PA DOŽIVELA ŠOK! Tara radila TEST NA KORONU I... Nije mogla da veruje kad je ČULA! Nije znala šta ju je SNAŠLO!

Kako su svi verovali u ljubav Ivane Šopić i Stefana Karića, on je ove noći priznao da su njih dvoje potpuno prekinuli svoj odnos. 

Nije tata uticao. Ovako je najbolje po nas, ja sam pravio neke filmove u glavi, bila je sa momkom koji meni smeta. Nismo uopšte u kontaktu. Unutra nismo mogli da zamislimo da nešto može da nas rastavi. Nisam je više gledao istim očima, ali nisam ni našao novu devojku - istakao je Karić. 

U igrici "Odgovaraj ili" Stefan Karić je dobio pitanje sa kojom bivšom zadrugarkom bi imao s*ks, a on je istakao da je to Jelena Pešić, jer mu je to bivša devojka.

Foto: TV Pink printscreen

- Jelena Pešić. Ona mi je bivša devojka i bilo mi je lepo sa njom - rekao je Karić, a onda je nastao muk u studiju. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija