• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Božović

28.07.2020

23:47

MI NEMAMO LOŠE USPOMENE! Pešićeva se prisetila VEZE SA KARIĆEM! Stefan priznao da bi imao S*KS sa njom, evo šta je ona rekla NA TO!

Rijaliti

MI NEMAMO LOŠE USPOMENE! Pešićeva se prisetila VEZE SA KARIĆEM! Stefan priznao da bi imao S*KS sa njom, evo šta je ona rekla NA TO!

Podeli vest

Prvu reakciju Jelena je dala za naš portal!

Bivši zadrugar Stefan Karić je tokom večerašnje emisije "Amidži šou" u rubrici "Odgovaraj ili" na pitanje "Sa kojom bivšom zadrugarkom bi rado imao s*ks" izjavio da bi to bila njegova bivša devojka Jelena Pešić. Vest o tome pročitajte ovde

ANA JE DANAS SVA U PLASTICI, a evo kako izgledaju NJENI RODITELJI! Povukla na MAJKU koja izgleda IDENTIČNO kao starleta PRE OPERACIJA (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

ŠOK - POJAVIO SE U EMISIJI SAV U FLASTERIMA! Svi gledali samo u TO - imao je INTERVENCIJU, pa došao u STUDIO (VIDEO)

Povodom ovoga, ekipa našeg portala je kontaktirala Jelenu koja nije bila nimalo iznenađenja Karićevim odgovorom, već naprotiv, ona je istakla da su oni imali lep odnos. 

IMAO BI S*KS SA JELENOM PEŠIĆ! Šok UŽIVO - Karić priznao, bez dlake na jeziku! Ovo niko nije znao, a SVE BI PONOVO!

Stefan i ja nemamo loše uspomene u bilo kom segmentu naše veze i samim tim nisam iznenađena njegovim odgovorom - rekla je ona za portal Informer.rs.

Foto: printscreen/tvpink

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija