• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs, Informer.rs

29.07.2020

16:22

STANIJA ULAŽE NOVAC U NEKRETNINE?! Dobrojevićeva spremna da ISKEŠIRA 100.000 EVRA ZA LUKSUZAN STAN!

Rijaliti

STANIJA ULAŽE NOVAC U NEKRETNINE?! Dobrojevićeva spremna da ISKEŠIRA 100.000 EVRA ZA LUKSUZAN STAN!

Podeli vest

Zapao joj je za oko jedan u izgradnji.

Rijaliti zvezda i starleta Stanija Dobrojević želi da ulaže svoj novac u nekretnine. Ona je navodno pikirala stan u jednoj zgradi u izgradnji, a ovo zadovoljstvo koštaće je oko 100.000 evra.

SVAĐA NA PINKU U NAJAVI! Večeras su gosti NJIH DVOJICA - Ko će pre POBEĆI iz studija? U Zadruzi su pravili NEVIĐENU DRAMU!

SKANDAL! LUPAO JOJ PIJAN NA VRATA? Nakon priče da je išao kod Ene u alkoholisanom stanju, oglasio se JANJUŠ!

- Stanija je pre izvesnog vremena prodala svoj devojački stan u Novom Sadu. Razmišljala je u šta bi bilo najbolje da uloži novac od prodaje stana, pa je rešila da kupi novi stan. Stanija se dogovorila sa investitorom da pazari penthaus u zgradi koja se uveliko gradi u Rumi. Odlučila se za ovaj grad da bi bila blizu porodice. Stan će je koštati više od 100.000 evra - otkriva izvor blizak Dobrojevićevoj.

Foto: printscreen instagram/stanijadobrojevic

Stanijin novi stan biće pravo mesto za uživanje i u njemu će se naći sve ono što je njoj potrebno.

- Njen stan zauzeće čitav jedan sprat, a imaće terasu koja nema kraja. Stan će biti luksuzno opremljen, a ona je poželela da se u njemu nađe đakuzi i posebna prostorija za njene mnogobrojne krpice - dodao je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija