• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

29.07.2020

22:45

ULAZI U ZADRUGU 4, ZARATILA JE SA POLA ESTRADE! Darko Lazić joj je TRN U OKU, a evo šta je pravi RAZLOG njenog ulaska!

Rijaliti

ULAZI U ZADRUGU 4, ZARATILA JE SA POLA ESTRADE! Darko Lazić joj je TRN U OKU, a evo šta je pravi RAZLOG njenog ulaska!

Podeli vest

Opasan rijaliti igrač.

Pevačica Ivana Šašić objavila je na Instagramu da je ona jedna od učesnica "Zadruge 4" koja startuje od septembra na televiziji Pink. Pevačica je u intervju za Stars otkrila da je razlog ulaska novac, jer je na estradi udarila kriza koju je prouzrokovao kovid 19.

500.000 EVRA ZA RIJALITI! Šok cifra - Miljana Kulić imala POSEBNE USLOVE, ipak, na nešto NIJE PRISTALA! Otkrila detalje UGOVORA!

Foto: Printscreen You Tube/facebook

CECA OBJAVILA FOTKU SA ARKANOM DOK SU BILI U CVETU MLADOSTI! Ona obukla PROVIDNU elegantnu haljinu, svi pogledi uprti u njih! (FOTO)

Ivana se osvrnula na suparnike i kolege sa kojima nije u korektnim odnosima. 

Od čega živiš sada, pošto ne nastupaš?

- E, ja sam se snašla. Dok estrada kuka, ja sam se vratila na selo i radim sve poslove. Mnogi od njih su se folirali, razbacivali, a sad se prave pametni. Ne krijem da u rijaliti ulazim zbog honorara i ako sve bude bilo kako treba, imaće narod šta da gleda.

Nedavno si objavila fotografiju s Veljkom i Bogdanom Ražnatović, otkud to?

- Ta fotografija je nastala prošle godine. Bili smo na jednoj svadbi gde sam ja pevala. Mogu da kažem da ih mnogo volim, a i oni mene. S Cecom nisam drugarica, ali o njoj i njenoj porodici mislim sve najbolje.

Bila si dobra i s Darkom Lazićem, ali je pukla tikva.

- Pevala sam kad mu se rodio sin. Posle toga je pravio još nekoliko veselja, a nisam bila ni pozvana. Nema veze. Njegova je stvar ko mu je bitan, ja mu ne zameram. Uvek sam bila fer.

Foto: printscreen

Dara Bubamara te je optužila da si joj smestila aferu "livada".

- Nas dve smo pevale na jednom veselju, na koje je ona došla kao specijalni gost, pa je nastupala u dvorištu, kao i mi ostali pevači. Pustila sam lajv na društvenim mrežama koji se njoj nije dopao i iskoristila je gostovanje u nekim emisijama da kaže kako sam joj ja smestila aferu "livada". Ja se mislim, ajde, Daro, znamo se ti i ja odlično. Ta žena nema blama. Kako to, pogrešim dugme i ima blama. Dajte da se ne lažemo. Kod nje je sve široko. Ali dobro, svako bira šta da pokaže. Posle 40. godine sve to bude dobra reklama. Pogreši žena dugme i misli da je in.

S kim si posle "Farme" ostala na ratnoj nozi?

- Sa Stanijom. Ona je proračunata žena i materijalista. Kad dobije informacije koje njoj nešto znače, upija ih kao štampač. Uvek se nakači na nekog da bi došla do cilja. Ako u novu sezonu uđe ona, pa još Kristijan Golubović, pa Vladimir Tomović, to će biti veselo. Pa kad zabiberim ja sa svojim informacijama, Šimanovci ima da gore. Biće megdan oko vile Ravijojle. Ako sve bude kako treba, ova sezona će biti paklena.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija