• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

31.07.2020

07:00

NOVI DETALJI! BURAN SE*SUALNI ŽIVOT Nikole Orozovića! Zadrugar VODIO Leku NA ORGIJE SA MEDICINSKOM SESTROM! - ŠOK!

Rijaliti

NOVI DETALJI! BURAN SE*SUALNI ŽIVOT Nikole Orozovića! Zadrugar VODIO Leku NA ORGIJE SA MEDICINSKOM SESTROM! - ŠOK!

Podeli vest

Boca mi je rekla da Oroz nije dobar u krevetu, ali da je Leon odličan. Leku je opisala kao mlakonju

Učesnik "Zadruge" Nikola Orozović navodno je vodio glumca i bivšeg ministra kulture Branislava Lečića na orgije sa medicinskom sestrom! Ovo je na televiziji Pink izjavio Orozov bivši cimer iz rijalitija Marko Đedović i dodao da mu se Nikola sam pohvalio time!
 

Prema njegovim rečima, Oroz je upoznao Leku sa medicinskom sestrom Ivanom Stojanović Bocom, koja će se time verovatno i sama pohvaliti kad u septembru uđe u "Zadrugu 4"!

Nakon P*RNO SKANDALA, isplivao novi snimak Nikole Orozovića i to sa ovim zadrugarom! (FOTO)

- Dok smo bili u rijalitiju, Oroz je ispričao Mirku Gavriću i meni da je vodio muzičara Leona i bivšeg ministra Branislava Lečića na o*gije! To je govorio kroz šifre, ali smo ga dobro razumeli. Išli su na s*ks kod Ivane, medicinske sestre iz Požege! - priča Đedović za Informer.

On kaže da je po izlasku iz rijalitija pozvao Bocu i saznao još detalja.

Foto: tv pink printscreen

- Boca mi je rekla da ju je Oroz gledao dok je imala s*ks sa Leonom, a da je Leka vrlo brzo otišao. Rekla mi je da Oroz nije dobar u krevetu, ali da je Leon odličan. Sledeći put je Oroz doveo samo Lečića, ali nije htela da mi detaljiše. Rekla mi je samo da su u nekom trenutku prekinuli akciju i da je Leka mlakonja. Ma bruka će tek pući kad ona u septembru uđe u "Zadrugu 4" i raspriča se o tome!

POTPISALI UGOVOR ZA ZADRUGU! Isplivala FOTKA, porodica Đogani ponovo deo rijalitija - ŠOK!

Oprao se od priča

Boca je, inače, postala "poznata" po p*rno-snimku sa Orozom, koji je procurio u javnost dok je on bio u "Zadruzi".

- Verujem da je Oroz našao način da ga namerno pusti u javnost kako bi se oprao od priča da je gej. Priznao je da voli nastran s*ks i žestoke akcije, ali i da ima kolekciju p*rnića, pa ćemo videti šta će još da ispliva - kaže Đedović.

Nikola Orozović juče nije želeo da odgovori na naše pitanje da li je vodio bivšeg ministra na orgije.

- Neću da pričam o tome - kratko je rekao Oroz.

Foto: TV Pink printscreen


Ništa rečitiji nije bio ni Lečić, koji nije jasno odgovorio da li je imao ugovoren s*ks sa medicinskom sestrom.

- Neću da se mešam u gluposti. Hiljadu puta su izmislili nešto o meni. Svako ko se očešao o mene misli da imamo neku priču - kaže Leka, a na pitanje da li poznaje Oroza odgovara:

- Rekao sam da neću da komentarišem!

 

Foto: Instagram

ŠOK UŽIVO - Đedović izneo NOVE DOKAZE! Orozović je bio sa PEVAČEM?! ISPLIVAO NOVI SNIMAK - Nikola gledao dok je reper opštio sa njegovom DEVOJKOM (VIDEO)

Oroz: BOCA ima mnogo p*rnića sa poznatima

Nikola Orozović tvrdi da Ivana ima p*rno-snimke sa mnogim poznatim ličnostima!

- Video sam je samo jednom pre pet godina. Imali smo s*ks, tražila je da je snimam, ali nisam znao da ću postati javna ličnost i da će ona to da objavi! Sramota me je zbog toga! Ma da sam hteo da pustim takav klip namerno, našao bih neku bolju ribu! Ona ima kolekciju p*rno-snimaka i slika sa poznatim ličnostima. Sve to drži u kompjuteru. Tako je i mene navukla, pa iskoristila - priča sportista.

 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 2 godine

Ova je poznata po prostituciji i organizovanju orgija... Po potrebi vodi i rodjenu sestru...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija