• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2020

13:35

(VIDEO) JA SAM ISPAO MAJMUN KOJI NE ZNA NIŠTA! David progovorio o Aninim aferama sa Karićem, Janjušem i Mensurom: Čekao sam da izađe...

Rijaliti

(VIDEO) JA SAM ISPAO MAJMUN KOJI NE ZNA NIŠTA! David progovorio o Aninim aferama sa Karićem, Janjušem i Mensurom: Čekao sam da izađe...

Podeli vest

Gosti u emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Ana Korać, David Dragojević i Lepi Mića

U emisiji je prikazan prilog svađe Davida i Ane oko Stefana Karića i Marka Janjuševića Janjuša.

(VIDEO) MENI JE OVO DNO! Pušten prilog brutalnih SVAĐA Ane i Davida sa Kulićkama! Ona htela u zemlju da propadne od BLAMA!

LUNA IŠLA NA KOREKCIJU - rešila da ih JOŠ UVEĆA! Baš se vidi RAZLIKA - OGROMNE SU! Evo kako SADA IZGLEDA (FOTO)

- Upućen sam ja u sve. Jedva sam čekao da Ana izađe i da obavim razgovor sa njom. Rekao sam joj da neću davati izjave. Lepo sam namestio sve kad ona dođe, ali već u kolima je krenuo monolog. Ja unutra nisam mogao ništa da rešim sa njom. Ja sam za priču sa Stefanom i pre ulaska. Ja sam ispao majmun koji ne zna ništa. Govorio sam joj da kaže. Ona je meni pričala da se zbrza i zaboravi, ona se izgubi kad dobije pitanje. Ja živim sa njom, i ona zna šta sme i šta ne. To što sam ja papuča, ona vrlo dobro zna šta je meni smetalo i na šta sam ludeo. Njen je problem što ona neće nikome da se zamera. Ja bih sto puta skočio, ali ona nije htela da se ja svađam. Mensur i ja smo krenuli da se svađamo za Lunin rođendan, bezveze. On je krenuo da vređa Anu, pa sam ja krenuo Minu - rekao je David.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja sam Ani govorio da primećujem bliskost između nje i Janjuša. Da li si rekla nekoj osobi "ja sam ga ostavila spolja da nađe sebi devojku napolju,a on ušao"? To mi je rekla jedna osoba iz Zadruge. Ana je gurala priču u oblande. Smešno je kako ste vas dvoje lagali. Ja sam Stefanu rekao da kaže. Ana Korać je bila druga osoba, pre i posle Davidovog ulaska. Nikada nikog Ana nije razuverila. Ana i Janjuš imaju sumnju na sebi. Nikog nisu ubedili da nisu imali ništa. "Nikad me nije izdala" - Janjuš je tom rečenicom sve rekao. To što oni nazivaju sprdnjom, to niko ne veruje. Što ti nju braniš? Ja sam tebe, Davide, uvek branio. Kad je objašnjavanje, Ana, moraš da budeš precizna i tačna. Vređanje Davida i Mensura je bilo strašno. Šta očekuješ, kad ti i Mina koje ste prijateljice iz života, šta se dešava tu? Kažu u pravu su David i Mensur. Ako se svađaju dva muškarca, to je vaša stvar. Same su žene između sebe odradile te stvari - rekao je Mića.

- Naravno da ne, nikome to nisam rekla. Niti su to moje reči, niti bi David našao devojku. David je znao kad će Stefan to reći. Ne znam šta je Osman imao da kaže da smo Stefan i ja bili zajedno. Ja nisam htela da se ta tema širi. Ja sam sa Mirkom imala super komunikaciju, njega sam zvala "ninjo", a posle klipa sa Mensurom sam krenula i njega tako da zovem. Ja sam posle uspomena, sve rekla. Totalno je prvi rijalti bio drugačiji, ja sam rekla da je cela sezona bila lepa. Nisam mislila na Janjuša. Mića mi je govorio da su napravili ljubavni klip za mene i Mensura, meni je to bilo smešno. David ako se svađao sa Mensurom, nije trebalo da mešaju mene i Minu - rekla je Ana.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija