• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

31.07.2020

17:25

OVO SU HONORARI UČESNIKA ZADRUGE 4?! Njoj je navodno ponuđeno 400.000 EVRA za ulazak u rijaliti, a ona neće ni da pregovara za manje od 250.000!

Rijaliti

OVO SU HONORARI UČESNIKA ZADRUGE 4?! Njoj je navodno ponuđeno 400.000 EVRA za ulazak u rijaliti, a ona neće ni da pregovara za manje od 250.000!

Podeli vest

Haos u najavi!

U septembru počinje četvrta sezona "Zadruge", a veliki deo imena učesnika već se pojavio u javnosti, dok se uveliko šuška i o njihovim honorarima.

Stanija Dobrojević navodi se kao jedna od najvećih zvezda "Zadruge 4", a budući da se tokom "Zadruge 2" pisalo da je zarađivala 2.000 evra nedeljno, šuška se da ni sada nije pristala na manju sumu.

Foto: printscreen instagram

Mensur Ajdarpašić, čije učešće u trećoj sezoni je obeležila veza sa Minom Vrbaški, ući će i u "Zadrugu 4", ali ovog puta sa bratom Adrijanom. Kako pišu domaći mediji, Adrijan je dogovorio honorar od 3.000 evra nedeljno.

Foto: tv pink printscreen

Miljana Kulić četvrti put će se naći pred kamerama "Zadruge". Ona je nedavno izjavila da joj je upravo novac glavni motiv za učešće, te da je iz "Zadruge 3" izašla bogatija za čak 250.000 evra i da je ništa osim te sume ne zanima.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja sam dostojanstveno izašla iz "Zadruge 3" sa svojih 250.000 evra, za toliko koliko sam bila unutra. Sad ulazim u novu sezonu, mene plasmani i pobeda ne zanimaju, ulazim da komentarišem i zaradim novac - rekla je ona.

IZGUBILA JE HONORARE! Bomba - Pešićeva je bila među FAVORITIMA, a evo šta je sa njenim NOVCEM! Pomenula i PRODUKCIJU

Pevačica Saška Karan tvrdila je na društvenim mrežama da joj je ponuđeno, navodno, čak 400.000 evra za učešće u "Zadruzi 4".

Foto: printscreen/tvpink

Miki Đuričić potpisao je ugovor za "Zadrugu 4", ali se njegov honorar drži u tajnosti. "Zadrugu 3" je preskočio, ali se spekulisalo da je tada za učešće tražio honorar od 50.000 evra.

OVO SU ANABELINE SESTRE! Do sada ih NISTE VIDELI - otvorila porodični ALBUM! Jedna od majke, druga sa OČEVE STRANE! Evo na koju liči (FOTO)

U "Zadrugu 4" ulaze, kako se piše, i pevačica Ivana Šašić, Ava Karabatić, porodica Vasić, Filip Mijatov, Ana Korać, Bora Santana, Ivana Šopić, Bane Čolak, Lepi Mića, Zorica Marković, Maja Marinković, Marko Đedović.

Kako se piše, Kristijan Golubović je potpisao ugovor na šest meseci i dogovorio sumu od 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred.

Foto: Printscreen You Tube

- Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti "Zadrugu" - ispričao je izvor "Alo-a" pre nekoliko meseci.

Kako pišu mediji, pregovara se sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani, dok Marko Miljković za sada nije u planu.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija