• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

01.08.2020

09:09

ČAK NORIS IZ BARA SE UFURAO U SVOJU ULOGU! Vladimir Tomović URNISAO Lepog Miću: Nemaš m**a da se suprotstaviš Kristijanu! Odmah usledio BRUTALAN ODGOVOR!

Rijaliti

ČAK NORIS IZ BARA SE UFURAO U SVOJU ULOGU! Vladimir Tomović URNISAO Lepog Miću: Nemaš m**a da se suprotstaviš Kristijanu! Odmah usledio BRUTALAN ODGOVOR!

Podeli vest

U jučerašnjoj emisiji "Amnezija", koju vodi bivši zadrugar Bora Santana, oglasio se Vladimir Tomović i komentarisao aktuelna dešavanja na sebi svojstven način. Naime, on razgovarao na različite teme, a jedna od njih je bila Kristijan Golubović i njegove prozivke

- Sve stavlja u isti koš, sve komentariše ružno, a svi mu se uvlače. Da je Miću neko drugi prozvao, on bi osuo drvlje i kamenje. Nazvao te kelnerom iz Bosne, reci mu, a ne da se povlačiš! - rekao je Tomović na temu prozivki između Kristijana i Lepog Miće.

ĐEKSON PROGOVORIO O ZADRUZI 4! Evo da li će ući u novu sezonu RIJALITIJA!

(VIDEO) KAD MARKO DREKNE...Luna se javno izlanula šta Miljković radi u njihova četiri zida, OVO će vas ŠOKIRATI!

Naravno, Mića nije mogao da ostane imun na komentare Vladimira, pa je odmah odgovorio u svom stilu.

- Čak Noris iz Bara se ufurao u svoju ulogu! Kristijan me nije komentarisao na nekulturan i prost način, tako da nisam imao potrebe ni ja njemu drugačije da odgovorim. Mislim da Tomović pokušava da prebaci loptu u moje dvorište, jer zapravo on ne sme da se zameri Kristijanu, pa je išao linijom manjeg otpora, vodeći se principom - bolje da se zameri meni, nego njemu. Boli ga Mića, zato mi se i suprotstavljao u "Zadruzi", zato što nije mogao da bude dominantan u odnosu na mene - rekao je Mića.

- Ja imam autoritet, a to ne predstavlja igranje sa osam devojaka istovremeno. Zamislite koliko ja njemu smetam, kad je on mojim drugaricama iz rijalitija branio da pričaju sa mnom. Ali to gde sam ja, a gde on, govori i činjenica da sam ja rijaliti napustio u julu, a njega ispratio mnogo pre! Tako će uvek biti. Ako želi da bude veliki i hrabar, to neka bude u ringu, ne da se iživljava nad ljudima u rijalitiju. Podsetio bih ga samo na "Zadrugu 2", kada sam bio uz njega i štitio ga - dodaje Mića. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
posmatrac

pre 3 godine

Mico, odluci se na pocetku dali ces ko Kristijana da budes Pripid ili Pospeid. Predplati se i postuj poruke. Ponesi dosta vesa jer ce biti s:anja do guse.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija