• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2020

00:02

OVO NIKO NIJE ZAPAZIO! Kija Kockar se pojavila u studiju - PREKRSTILA NOGE, a onda SEVNULO, AUUU! Kakva BOMBA (FOTO)

Rijaliti

OVO NIKO NIJE ZAPAZIO! Kija Kockar se pojavila u studiju - PREKRSTILA NOGE, a onda SEVNULO, AUUU! Kakva BOMBA (FOTO)

Podeli vest

Imala je odličan stajling!

Pevačica Kristina Kija Kockar je za večerašnje gostovanje u emisiji "Amidži šou" imala poseban stajling koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. 

O OVOME JE ĆUTALA! Kija Kockar priznala koji MUŠKARAC JU JE POTPUNO OSVOJIO, ovo je krila od njega! ŠOK! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

ANASTASIJA NAPUSTILA SRBIJU! Privatnim avionom otišla na MORE - evo ko joj pravi DRUŠTVO! Prve slike iz letelice i sa PLAŽE (FOTO)

Naime, Kockareva je priznala da se malo opuštenije obukla i istakla atribute, ali da je to sve sa ukusom, a u jednom trenutku je sklonila sako i pokazala da su njene pantalone posebnog kroja i da joj se vide goli kukovi. 

Foto: TV Pink printscreen

Svi prisutni u studiju su priznali da je Kijin stajlin odličan, a onda je ona pohvalila svoju stilisktinju Vanju Pantin. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
markec

pre 3 godine

Frizura joj je totalan promasaj, ovo joj nikako ne stoji. nek promeni frizera

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija