• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2020

08:12

(VIDEO) DOK TI ANDREJ K**A VINKU, TI ME NAPADAŠ SA LAŽNIH PROFILA! Ermina udarila na Anabelin odnos sa Andrejem i Lunom: Takmičiš se...

Rijaliti

(VIDEO) DOK TI ANDREJ K**A VINKU, TI ME NAPADAŠ SA LAŽNIH PROFILA! Ermina udarila na Anabelin odnos sa Andrejem i Lunom: Takmičiš se...

Podeli vest

Gosti u emisiji "Narod pita" bili su bivši učesnice "Zadruge 3", Anabela Atijas i Ermina Pašović

U program se uključila gledateljka Tamara iz Beograda.

ANABELA PROGOVORILA O ODNOSU SA LUNOM! "Ne poznajem je i nemam želju da se čujem sa njom" Evo šta je rekla o ZADRUZI 4!

(VIDEO) ZA LUNU SAM UZIMALA NOVAC! Anabela i Ermina UDARILE JEDNA NA DRUGU, pa otkrile ŠOKANTNE detalje o Gagiju i Andreju!

- Želela bih da pozdravim divnu Erminu, koja je šarmantna, divna, otmena, šalim se naravno. Pozdravljam Anabelu mnogo, u ime onih žena koje su samohrane majke. Bilo je mnogo teško gledati sve to u Zadruzi, pa se pitam šta se dešava sa Srbijom koja kaže deci je sve dozvoljeno. Deca prave greške i moraju biti kažnjene. Svašta imam da kažem za Lunu, ali neću jer znam da je to boli. Sećate li se Teodore i njene mame Džehve, i da napravite paralelu? Luna je imala sve da krene svoju karijeru, a Teodra je krenula iz minus beskonačnog. Teodora da li se usudila da govori preko majke? E pa dragi moji to se zove kućne vaspitanje. Miljkovića što si šutirala, ja ne znam šta bih mu uradila, ne podržavam nasilje. Kad kažu Gagi i Anabela su joj roditelji, pa nisu. Luna je bila na Gagijevoj strani, skakala je za njega. Nije isto, ova žena se tresla, bila je gladna, prebijena. To mogu da razumeju samo žene koje su prošle isto. Anabela, ne znam kako si završila u porodici koji te ne razumeju, zato i mislim da ti se sve desilo. Luna kaže "Ja sam Đogani", to je smešno. Gagi ne razume svoju prostoproširenu rečenicu. Anabela, prekini da se spuštaš na njihov nivo. I ta Ermina, nek se druži sa Miljkovićem, oni su ista fela. Đedović je obrazovan, imaš sreće što si ga imala. Imala si sreće što si imala Miću, koji je jak, koji se umešao u tu priču. Luna je iste greške pravila u sve tri "Zadruge". Ona pozdravlja Anastasiju, Anastasija se stidi. Da li bi ona smela Ceci kao Luna tebi, zamisli to, ti znaš Cecu, da li bi to moglo? - govorila je gledateljka.

- Erminu su roditelji izgubili jer nisu znali da je čuvaju. Ja sam mislila da nikad neću doživeti ovu bol. Nikome to ne bih poželela. Andreja obožava Blankica, on je baš kul tata. Ja nisam njima ispirala mozak od malena. Ermina mi je rekla da je srećna kad njen sin neće da spava kod oca. Luna mi je rekla da su te tužili za pse, oduzela ti ih je država, da te je tata isterao iz kuće i da nema gde da živi. Što si dovela pse da budu zatvoreni? Vladimir je svoje pse hranio, igrao se sa njima. Ti nisi stigla od spletkarenja. Država ti je oduzela pse, tuži te zbog njih. Uništila si dva života, nosićeš ih na životu. Moraš da piješ tablete, tek ćeš da ih piješ. Svako može da napravi prepiske, evo mogu i ja da napravim prepiske sa tvojim tatom, ili sa Titom - rekla je Anabela.

- Psi su mi kod prijateljice. Kad sam izašla sam bila sam u karantinu. Imate snimke. Trpaš svoje dete, da bi izvukla svoje d*pe. Takmičiš se sa Lunom, samo na svoje d*pe misliš. Ti čupala svoje dete. Ti mene napadaš sa lažnih profila, dok ti Andrej k*ra Vinku! Nisi znala kako se zove na početku emisije - rekla je Ermina

- Vinka je Andrejeva najbolja drugarica. Imam i sliku sa njom na Fejsbuku. Kad su deca gladna ja ne idem na Plavi most, mogu da uđem u rijaliti. O meni ljudi koji vrede govore - rekla je Anabela.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Citateljka

pre 3 godine

Bravo za Erminu neka je rekla ovom hodajucem zlu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija