• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2020

12:20

POTPUNI ŠOK! Luna je TRUDNA I UDAJE SE?! Đoganijeva priznala LEPE VESTI! Gagi POSTAJE DEDA?!

Rijaliti

POTPUNI ŠOK! Luna je TRUDNA I UDAJE SE?! Đoganijeva priznala LEPE VESTI! Gagi POSTAJE DEDA?!

Podeli vest

Luna Đogani još nije popravila odnos sa majkom Anabelom Atijas, ali u ljubavi joj sve ide kako treba. Đoganijeva je sa Markom Miljkovićem bila kod njegove majke Nedeljke i istakla da im ništa ne zamera

"Ona je generalno srećna zbog Marka i mene, rekla je da nam ništa ne zamera, samo da smo živi i zdravi. Bili smo par dana kod nje, uživali i sve je u najboljem redu", rekla je Đoganijeva.

(VIDEO) ZA LUNU SAM UZIMALA NOVAC! Anabela i Ermina UDARILE JEDNA NA DRUGU, pa otkrile ŠOKANTNE detalje o Gagiju i Andreju!

"RASKINULI SMO!" Trudna Subotićka ŠOKIRALA OBJAVOM O PECI - Nismo okej! Svi se zapitali ZAŠTO NEMA SLIKA, Aleks objasnila... (FOTO)

Lunu su pitali i da li će se uskoro udati za svog partnera.

 - Ako Bog da biće novih, lepih vesti. Ljubav je - sve super, svaki dan se nešto novo događa -  rekla je Luna kroz osmeh u "Premijeri", pa je usledilo još jedno pitanje:

"Da li ćeš postati mama ili se udaješ?"

 - Neću da pričam ništa. Nešto od toga jeste -  rekla je Luna koja je dodala da se sa svojom majkom ne čuje zbog čega se jako tužna:

"Volim je najviše na svetu. Moja majka i ja nismo u kontaktu, ona je odlučila da nemamo neki odnos. Veza između majke i ćerke je neraskidiva. Došlo je to toga da nemamo odnos, ali ćemo ga sigurno imati u budućnosti. Trudiću se da pokušamo da idemo dalje i zaboravimo sve."

Ostaje nam da vidimo na šta je tačno Đoganijeva mislila. Svadba ili beba?

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija