• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

06.08.2020

12:50

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA ATIJASA I BIVŠE?! Pretnje i UVREDE - Zaklaću te i UBITI! Uništila mu PORŠE, pomenula Anabelu - Da mi se k*rve smeju...

Rijaliti

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA ATIJASA I BIVŠE?! Pretnje i UVREDE - Zaklaću te i UBITI! Uništila mu PORŠE, pomenula Anabelu - Da mi se k*rve smeju...

Podeli vest

Ermina rešila da ih razotkrije?!

Bivša zadrugarka Ermina Pašović iznela je prepiske Jasmine Skender i Andreja Atijasa.

Naime, tokom telefonskog uključenja, Erminu je iznervirala Anabela Atijas, koja nije htela da odgovori na pitanje gledateljke iz Zemuna - Da li se izvinila Jasmini Skender?

"RASKINULI SMO!" Trudna Subotićka ŠOKIRALA OBJAVOM O PECI - Nismo okej! Svi se zapitali ZAŠTO NEMA SLIKA, Aleks objasnila... (FOTO)

Kako je Ermina ispričala, prepiska Jasmine i Andreja je u trenutku kada su izašle njegove fotografije sa Anabelom, te se on pravdao da sa njom nema ništa. Ovo je prepiska između Jasmine i Andreja.

Foto: TV Pink printscreen

Prvo mu je Jasmina poslala link na kojem je naslov da je Anabela Bukva u vezi sa sarajevskim biznismenom.

- Ma nije to ništa. Posvađao sam se sa starim oko posla - pravdao se Andrej. 

- Ajoj... Hajde pričaćemo o tome posle. Po pitanju ovog ja tebi verujem, samo treba biti pametan, kao taj Petar - zanimalo je Jasminu. 

- Pavle rekao da su na poternici i da ga ne slikaju.

(VIDEO) DEMANTUJ TO, INAČE ĆEMO NA SUD! Anabela progovorila o Luninim izjavama, pa poručila: Andrej je haos mogao da...

- Eto vidiš, tvoja situacija je gora nego da si na poternici. Postao si u 43 minute najčitanija vest. Pitam se za koliko će u top ući vesti da je majka tvog deteta u štiklama skočila na crveni porše u vlasništvu neimenovanog biznismena izgazila ga do nepropoznatljivosti?

- Sad si me baš nasmejlala, a s*eban sam pravo - imam problem bruku.

- Ljubavi, da imaš problema to je očito. O tvom problemu čita Bosna. Poznati sarajevski biznismen u vezi sa Anabela Bukva!!!??? Ona da valjda ne bi se Bukva prezivala! Konju!

- Ma pusti budale, k*enjaju!

Foto: informer.rs/Danica Božović, printscreen Instagram/jasminaskender

- A ti si kriv! Ti si dao povoda!

- Ma pusti priče... Zovem te čim završim!

- Ma z*klaću te bolan! Ja to još nisam ni videla, ali mi je zato do sad stigle 4 poruke na telefon, a tek je dva. Da mi se k*rvetine smeju! E pa neće!

- Ma nigde veze, Aja vidim, svi me na FB dodaju.

(VIDEO) ČULA SAM DA SI DOBRA U SE*SU! Ermina otkrila nove INTIMNE detalje o Anabelinom životu, pa bocnula BOLNU TAČKU!

- Sad ću te ubiti.

- Ma majke mi, nigde veze. To mi je od druga riba! Da li si normalna? Od Pavla kum Sale.

- Znam ja to! Piše "ovo neće izaći na dobro"!

Foto: printscreen instagram/jasminaskender

- Hoćeš da tražim demant?

- Naravno.

- Zvaću ga čim završim.

- Uz izvinjenje tvojoj trudnoj devojci koja je nakon objaviljanja priče duboko potresena. Zdravlje joj je ozbiljno ugroženo.

- A ljubav moja - na kraju je Andrej odgovorio Jasmini. 

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija