• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.08.2020

22:46

UŽIVO SUOČAVANJE STANIJE I KRISTIJANA! Dobrojevićeva ga ODMAH NAPALA, on joj ZAPUŠIO USTA: "DA LI SI BILA TRUDNA NA FARMI 6?"

Rijaliti

UŽIVO SUOČAVANJE STANIJE I KRISTIJANA! Dobrojevićeva ga ODMAH NAPALA, on joj ZAPUŠIO USTA: "DA LI SI BILA TRUDNA NA FARMI 6?"

Podeli vest

Kakav šok!

Bora Santana je napravio iznenađenje za Kristijana Golubović u novoj emisiji radija Amnezije, te je pozvao Staniju Dobrojević, kako bi se suočila sa svojim nekadašnjim rijaliti prijateljem.

POVREDIO SAM SUPRUGU, ČESTITU ŽENU SAM NATERAO DA PLAČE! Kristijan Golubović se KAJE ZBOG "INTIMNOG DRUŽENJA" sa Stanijom! ŠOK!

Foto: TV Pink printscreen

STARTOVALA NAS JE PATROLA, NJEGA SU UHAPSILI! Kristijan otkrio DETALJE o druženju sa Mikijem Đuričićem, a evo ima li POVLASTICE U "ZADRUZI 4"!

Gde si Kiki, banditu stari? -obratila se Stanija Kristijanu, pa nastavila:

U Srbiju dolazim kada mi ovde situacija bude rešena i od toga zavisi da li ću startovati u Zadruzi od početka ili tamo, naknadno. Danas sam prvi put namontirala da pratim emisiju, ali su mi fanovi slali da je odlučio da me nazove poslovnom saradnicom, umrla sam od smeha. Ja ulazim u Zadrugu da uzmem polovinu moje nagrade, ali sa kamatom. Druga stvar, ovo što mi iskače, ti stvarno trošiš vreme, ako već treba da se svađa, onda se fokusiraj na polusvet iz rijaltija, da, ja ti delim savete. Imam jedno pitanje za tebe. Jesi li zbog mene problemi broj telefona? 

Koji broj telefona? Ja imam jedan broj telefona, od kad sam izašao iz zatvora, imam novi broj - odgovorio je Kristijan.

Okej, drugo pitanje, zašto si obrisao sve poruke koje si mi pisao? - nastavila je da ispituje Dobrojevićeva.

Nikada u životu nisam slao, ja nikada nisam ni obrisao poruke, ne znam odakle ti to - tvrdio je Golubović.

Foto: TV Pink printscreen

- Okej, imam snimljene poruke pre nego što su obrisane. Zna Kristijan kad je to bilo, to je bilo posle Farme 6, a ovo je bilo znaš već kad - ubacila se Stanija.

- Ma ona je isekla ono što joj treba, Ivana je sedela pored mene, mi smo pričali, ja sam došao iz Kraljeva za Beograd, direktno da se nađemo. Dodaćemo samo ko je u koga bio zaljubljen u Farmi - odbrusio je Golubović.

-Nisam bila zaljubljena, ako uđem, neće biti dobro, nećeš manipulisati. Slušam šta pričaš i stvarno ne verujem! Ispada da su sve bile u tebe zaljuljene! Dobro Kristijane! Ideš onda na poligraf zbog poruka i ovoga, a posle se promenio i broj - uzvratila je Stanija.

- Stanija, istripovala si da si najlepša žena ovog sveta! Ja nisam imao emociju prema tebi! Tebi je posao da lupetaš, ali ću te vratiti na mesto kad se opet budemo videli - nastavio je Golubović.

- Seo si mi na grbaču od kad si izašao iz zatvora, ima Zadruge, trajaće mesecima, pa ćemo tamo - dodala je Dobrojevićeva.

Foto: Printscreen You Tube

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59