• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2020

09:03

ŠOK! MILJANA KULIĆ se uključila UŽIVO i postavila KRISTIJANU GOLUBOVIĆU HIT PITANJE! Evo kako je on REAGOVAO!

Rijaliti

ŠOK! MILJANA KULIĆ se uključila UŽIVO i postavila KRISTIJANU GOLUBOVIĆU HIT PITANJE! Evo kako je on REAGOVAO!

Podeli vest

U izdanju emisije ,,Amnezija", koja se emituje na Pink radiju - 91.3 voditelj Bora Santana ugostio je budućeg zadrugara Kristijana Golubovića

Rijaliti zvezda Miljana Kulić, uključila se u emisiju kako bi popričala sa Kristijanom. 

VRAĆAM SE NA FAKULTET! Luni Đogani DOSADILO da je prozivaju, postaje AKADEMSKI GRAĐANIN, dok čeka septembarski rok posvetiće se OVOME!

(VIDEO) OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Janjuš se obratio KRISTIJANU GOLUBOVIĆU i poslao mu JASNU PORUKU!

- Mogu da kažem da me je Kristijan baš nasmejao, kada je pričao o svom zmaju i kako su gledale devojke u njegovog zmaja, samo mi nije jasno kako je on to dozvolio? - upitala je Miljana.

- Pa nisam mogao na drugo mesto da se presvučem - rekao je Kristijan. 

- Mislim da ćemo se mi super družiti u Zadruzi, ja se isto tako nikoga ne plašim. Ti si morao da deliš novac sa Stanijom, bilo je pošteno da ti da novac, ja sam to i rekla u Zadruzi. Ti si pokazao da si vredan čovek. Šta ti govori o našem narodu, kada podržavaju takve pobednike, osim Kije Kockar? - upitala je Kulićeva misleći na Ivu Grgurić i Lunu Đogani.

- Svaka roba ima svog kupca, one su se dopale i glasili su na taj način. I dalje žalim što Medenica nije pobedila, nego neko ko je baš mene izneverio i neke principe i dogovore, a nisu u pitanju pare. Cela ta priča je ispala trula, jer smo bili tri ratna druga, a išli smo do kraja, tu smo tako reagovali, a u Zadruzi, ono što sam gledao, nije na čast mnogima što su radili, ali njihova publika je odlučila da oni pobede - odgovorio je Golubović.

Kulićeva je upitala budućeg cimera da li će biti zaštitnik žena u ,,Zadruzi 4"?

- Tako je i počeo naš kontakt, onaj čovek koji je bio kao njen prijatelj, je počeo da je poliva i vređa, a situacija je bila ono, neko zlato je spominjano, a na kraju je bilo da je dr*lja i ja sam stao u njenu zaštitu, tako se ne ponaša prema ženama - odgovorio je Kristijan. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krusevac

pre 3 godine

On ce Miljana biti zaštitnik žena a ti si slon tako da za tebe to ne važi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija