• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

08.08.2020

12:41

(VIDEO) MILJKOVIĆ JE NIKAKAV FRAJER, NE BIH BILA SA NJIM! Jelena Pešić progovorila o INTRIGAMA, otkrila kakav je Karić u KREVETU!

Rijaliti

(VIDEO) MILJKOVIĆ JE NIKAKAV FRAJER, NE BIH BILA SA NJIM! Jelena Pešić progovorila o INTRIGAMA, otkrila kakav je Karić u KREVETU!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Jelena Pešić odgovarala je na pitanja na Instagramu

Da li si našla momka?

- Jelena nije našla momka, imam sipatiju, možda sam se čak malo i zaljubila. Ali otom potom, možda ga i negde predstavim i oglasim se sa njim.

(VIDEO) POZNANIK MARKA MILJKOVIĆA POSAVETOVAO JANJUŠA ZA SE*SUALNI ŽIVOT, a onda ŠOK! OŽENJENI zadrugar OTKRIO da li je Maji napravio BEBU!

MOJ VEČNI PRIJATELJU... Matora sačekala da prođe PONOĆ, pa ČESTITALA Sanji ROĐENDAN UZ POSEBNU PORUKU, a evo šta je ona uradila! (FOTO)

Koliko operadija si imala?

- Moram da kažem, ja kada sam izašla iz Zadruge odradila sam kapke, a usne sam odradila pre par godina. Gledam da što bezbolnije prođem i kreme za lice sam počela da koristim pre dve godine. Ne volim kada žena promeni lični opis, sitne korekcije da. Čak ni moja mama nije primetila da sam odradila kapke.

Jesi li htela da budeš Mensurom?

- To mi je bilo gnusno i unutra kada se pričalo. Ja sam njega jako zgotivila i zavolela neke njegove stavove, uvek sam bila tu za njega i on za mene, mislim da tu nema priče te vrste, ja ga i dalje gotivim, čujemo se i povremeno.

Zašto uhodiš Marinka?

- Ja kada sam bila unutra, profil su vodile moje drugarice. Ja sam videla poruke iste, ja ne znam koja je drugarica zapratila, pravdale su se. Ja dečka ne poznajem, nemam potrebu da ga pratim, to je uradio neko od mojih, ne vidim što se to tako strašno prihvata i komentariše.

Od kad do kad si bila sa Karićem i koliko puta ste se videli i koliko ste puta imali intimne odnose?

- Iskreno, ne mogu da ti kažem, kod nas nije postojao datum, mi smo prekinuli, pa smo shvatili da smo prekinuli kada je on otputovao. I dalje smo se mi čuli, tu nije bio raskid kao raskid. Što se odnosa tiče, to neću javno deliti, ne samo o Stefanu, već sa bilo kim dečkom. Ali sve šta mogu reći jeste da mi je sa Stefanom bilo lepo.

Hajde priznaj da voliš Miljkovića?

- Ne znam kome treba da priznam i zašto da priznam nešto što nije tačno. Meni je muka od te priče od kad sam izašla napolje. Miljković nije dečko sa kim bih ja mogla da se zabavljam, sve ono što Miljković jeste, kada ga poredim sa bivšim momcima... On nije osoba u koju bih ja mogla da se zaljubim, nego samo da se družimo.

Da li misliš da je Anabela bila gruba prema Luni?

- Možda je u nekim sitaucijama mogla da povuče ručnu, da zaštiti sebe i da sačuva svoj mir, ja sam joj to i rekla tamo, ali mislim da će taj odnos da se izgradi onako kako treba.

Za kraj druženja Jelena je dobila izazov da poređa najbolje frajere, a u opticaju su bili Mensur Ajdarpašić, Stefan Karić, Marko Miljković, Mateja Matijević i Filip Đukić.

- Karić, Mensur, Filip, Mateja i Miljković. On ne izgleda loše, ali sam ga doživela na drugarski način.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija