• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.08.2020

11:26

MILJANA JE NAVODNO OVOM PEVAČU KUĆU I PSA OFARBALA U ROZE! Kulićka je otkrila u kakvim su sada ODNOSIMA, a evo šta bi volela da mu URADI! (VIDEO)

Rijaliti

MILJANA JE NAVODNO OVOM PEVAČU KUĆU I PSA OFARBALA U ROZE! Kulićka je otkrila u kakvim su sada ODNOSIMA, a evo šta bi volela da mu URADI! (VIDEO)

Podeli vest

Nikad iskrenija!

Bviša zadrugarka Miljana Kulić bila je gost u emisiji "Zadruga - Narod pita", a tom prilikom voditelj ju je podsetio da se pevač Mišel Gvozdenović požalio kako ga ona i dalje proganja.

Foto: printscreen/tvpink

- Mladost-ludost. Sa njim sam sada u fenomenalnim odnosima. Ja sam ga proslavila, s obzirom da je bio zaboravljen. Sramota me je stvari koje sam tada radila. Sad bih mu na zidu nacrtala nešto lepo - Miljana je odgovorila i dodala:

OVAJ FINALISTA ZARADIO VIŠE OD POBEDNICE IVE! Imao je samo 3 KAZNE - Nije bio u TOP 5, a od NJIH je uzeo VIŠE NOVCA!

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Nije tačno da sam mu farbala psa, on se zove Princ, obožavala sam ga, stalno sam ga hranila. Pas više voli mene nego njega - rekla je Miljana.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija