• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.08.2020

13:13

"LUNA JE POKAZALA DA JE GLUPA" Mirko Gavrić JAVNO IZVREĐAO Đoganijevu: Ona razmišlja kao da ima 17 godina - zbog NJE sam trpeo UVREDE! (VIDEO)

Rijaliti

"LUNA JE POKAZALA DA JE GLUPA" Mirko Gavrić JAVNO IZVREĐAO Đoganijevu: Ona razmišlja kao da ima 17 godina - zbog NJE sam trpeo UVREDE! (VIDEO)

Podeli vest

Skandal!

U emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti su bili Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić, a njihov zadatak je bio da odgovaraju na pitanja gledalaca.

Foto: printscreen/tvpink

ERMINA OSULA PALJBU PO ANABELI - POBESNELA U PROGRAMU UŽIVO! "Da je imala KARIJERU ne bi ušla u rijaliti" Nije birala REČI! (VIDEO)

 

Mirko Gavrić je tom prilikom progovorio o Luni Đogani i otkrio da je trpeo uvrede Kijinih fanova tri godine.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Trpeo sam uvrede Kijinih fanova tri godine, i onda Luna dođe i kaže kako za nju nisam učinio ništa. Isto kao što je ona mene prozivala u emisiji, tako sam i ja javno nju prozvao. Moja reakcija je mogla da postoji tri godine ranije, ali nije. Ja sam dokazao da sam bio lojalan i dobar drug. Nisam ja bio koji je napravio prvi korak, pismo je odgovor na njenu radnju. Ona je pokazala da je glupa za ove tri godine. Uvredila me i pre tri godine pa sam ćutao. Sa 24 godine mnoge su majke. Ostrašćeni ste i gledate samo kraj. Ta priča je uneta u rijaliti. Uvek ću biti na ispravnoj strani. Ako se mene odrekne neko ko mi je prijatelj, ko mi je kao dete.. Otprati me sa Instagrama dok sam ja bio u "Zadruzi" zbog Saške Karan. Je l treba da plačem? Dosta sam plakao za ovih 38 godina života. Ona i razmišlja kao da ima 17 godina - rekao je Mirko u emisiji "Narod pita".

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija