• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2020

17:10

ONI SU PRVI RIJALITI PAR koji se VENČAO - Dobili su DVOJE DECE, a sada imaju razlog za VELIKO SLAVLJE!

Rijaliti

ONI SU PRVI RIJALITI PAR koji se VENČAO - Dobili su DVOJE DECE, a sada imaju razlog za VELIKO SLAVLJE!

Podeli vest

Radostan dan!

Od kako su se upoznali u rijalitiju, pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović uživaju u savršenoj ljubavi i skladu koji se danas retko viđa.

MNOGI BI SE STIDELI DA PRIZNAJU! Ovako je Halid Muslimović zaradio prvu PLATU - CRNČIO za novac, pa postao PEVAČ!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Jul 19, 2020 at 2:16am PDT

 

Njih dvoje su nakon venčanja dobili dvoje dece, a čini se da se u zajedničkom životu totalno dopunjuju i žive u skladu sa hrišćanskim bračnim i porodičnim vrednostima i neguju vrline koje se u hrišćanstvu cene.

BIĆE BELAJA! U zgradu PINKA stiže ŽESTOKA EKIPA - Jedan je RIJALITI MAG, drugi uskoro postaje PEVAČ, a poslednja je IZNENAĐENJE!

Oni su juče slavili četvrti rođendan njiihove ćerke Leone.

Foto: printscreen instagram

 - Četiri godine i bezbroj trenutaka koji oduzimaju dah, trenutaka koji zauvek ostaju u pamćenju, ljubavi koja se ne iskazuje rečima, ali takođe i dosta trenutaka brige, straha, besanih noći i svega onoga što nosi roditeljstvo. Kroz sve te trenutke, jedino što je bilo važno je da budemo uz njih! I tako će uvek naravno i biti, zajedno kroz sve - napisala je Bojana u svojoj objavi.

VIŠE O VESTIMA IZ RIJALITIJA PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija