• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2020

20:44

ISPLIVALA FOTKA IZ ZATVORA! Kristijan nosi kravatu - Nije jedini u ĆELIJI, zatvorenik SPAVA NA PODU, dok on NIKAD ELEGANTNIJI!

Rijaliti

ISPLIVALA FOTKA IZ ZATVORA! Kristijan nosi kravatu - Nije jedini u ĆELIJI, zatvorenik SPAVA NA PODU, dok on NIKAD ELEGANTNIJI!

Podeli vest

Niko ga ne bi prepoznao!

Kristijan Golubović se uveliko priprema za ulazak u "Zadrugu 4", što se lako može zaključiti po njegovim objavama na Instagramu. 

JEDVA PREKRILA MEĐUNOŽJE! Karleuša otišla do TOALETA - Tamo zatekla OVO i odmah OBJAVILA FOTKU! ŠOK!

Foto: Printscreen You Tube

Među raznim fotografijama koje Golubović objavljuje, koje su novijeg datuma, našle su se i neke fotke iz njegove mladosti, pa je "zalutala" i jedna fotografija iz zatvora.

POZNAT JE JEDNOM SKANDALU! Evo ko je zapravo MUŽ NIKOLINE PIŠEK! VIDOJA su pokrali skoro 70.000 evra!

Kako izgleda, radi se o fotografiji koja je nastala na nekoj proslavi, verovatno na dočeku Nove godine, jer je Kristijan elegantno obučen i ima kravatu.

Foto: Instagram Printscreen/kristijan.krile_official

Nismo sigurni koliko osoba bi ga prepoznalo na ovoj fotografiji, a kako je izgledao u mladosti, pogledajte u nastavku.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija